WORKOUT.

janni-deler-workout-lookDSC_9799
janni-deler-workout-lookDSC_9840 copy
janni-deler-workout-lookDSC_9884
janni-deler-workout-lookDSC_9865

Fitnessguru top (here!)/ Alo Yoga shorts (here!)/ Reebok shoes (here!) -adlink

God morgon babes! Igår körde vi som jag nämnde backintervaller… Herregud vad tufft det är, haha! Jag springer väldigt sällan, går promenader ofta men just springa är inte min grej riktigt. Har försökt börja men jag tycker det är så otroligt tråkigt. Intervaller däremot tycker jag är kul! Igår körde vi i mördarbacken precis vid oss, vi sprang 60 sec, vilade 30 sec och gjorde det 10 varv. Smakade så mycket blod i munnen när jag kom upp till toppen, haha! Ska bli bättre på att dela med mig av min träning här, promise! :-) Kan vi snacka lite om den här sporttoppen? Den är från Petras kollektion för Fitnessguru, och jag måste säga att hela den kollektionen är grym! Sitter som en smäck och jag älskar färgkombinationen. Hade gärna matchat den med tightsen som är i samma men det hade blivit lite varmt. ;-) Nu ska jag möta upp min syster för en promenad, hörs sen! Puss <3

//Good morning babes! Yesterday we did hill intervals as I mentioned… Oh my it was tough, haha! I rarely go out for a run, I go for lots of walks but running isn’t really my thing. I’ve tried to do it but I just think it’s so boring. Intervals on the other hand is really fun in my opinion! Yesterday we did it in the killer hill next to us, we ran for 60 sec, rested for 30 sec and did that times 10. Tasted so much blood when we were on the top, haha! Will get better at sharing my workouts here, promise! :-) Can we talk a bit about this top? It’s from Petra’s collection for Fitnessguru, and I have to say that I think the entire collection is great! Fits perfectly and I love the color combination. Would’ve loved to match it with the tights that goes with it but that would’ve been a bit too hot. ;-) Time to meet up with my sister for a walk, talk later! Hugs <3

36 reaktioner på “WORKOUT.”

 • Sofia says:

  Kul att träna tillsammans och pusha varandra, det blir ju så mycket lättare :) Dela gärna med dig av din träning, ska själv försöka komma igång efter en lat sommar… Bloggen är verkligen så fin och proffsig, superduktig och inspirerande är vad du är! Keep up the good work :)

 • Johanna says:

  Den är supersnygg verkligen! :) Dela gärna med dig av träaningen mer, blot pepp av att se vad edra tränar! :)

 • V says:

  Hej Janni! That top looks amazing! What size are you wearing? I’m usually wearing 65G so I’m not sure if S is too small or M too loose.. Hälsningar från Finland!

 • Malin says:

  Människa! Du är ju så satans snygg!! :)

 • Clara says:

  Hej Janni!
  Jag är en 15-årig tjej som har högt uppsatta mål och vill lyckas i livet. Du är en SÅ stor inspiration för mig! Jag tycker att du verkar vara en väldigt genuin och jordnära människa, och ändå är du så extremt snygg och stilmedveten. Du har sådan talang inom det du gör och har alltid ett brett leende på läpparna. Det är inte många som har den kombon!! Du ska bara veta hur mycket jag ser upp till dig!
  Dina och Jons vloggar motiverar mig att aldrig ge upp fortsätta kämpa för att nå mina drömmar. Du & Jon är vääärldens sötaste tillsammans också!!! En stor förebild är du!! Varma kramar från Clara

 • Elin says:

  Hej fina du! Har själv funderat på att köpa den där toppen men är lite osäker på storleken.. Vilken storlek har du? Kram!

 • Julia Kostikov says:

  Hey Janni, can you tell us where did you get your rings? :)

 • Daniela says:

  Hej! Would like to know where your anklet is from?
  Btw love your blog! Greetings from Austria.
  Xx, Daniela.

 • Maria says:

  Den var jättesnygg men är den väldigt vadderad? Ser ut som du fått dubbelt så stora bröst! ?
  Jag kan nog inte ha den, kommer se ut som pamela…

  • janni says:

   Hahaha, jaa mina boobs ser lite större ut men den är väldigt stabil vilket är skönt! :-) Kram!

 • Anna says:

  Har precis kollat på dina och Jons videos på yt, och det är en sak jag undrar. Kollar ni innan typ om det finns stenar i vattnet där ni hoppar eller hoppar ni liksom bara ut och hoppas på det bästa? Är själv rädd att jag ska hoppa typ och att det ska vara någon stor sten som man kommer slå i. Kram

  • janni says:

   Hej söta! Yes, det gör vi annars skulle jag aldrig hoppa eller låta honom hoppa. ;-) Kram!

 • CAMILLAESI says:

  så härligt att du håller igång träningen av fast du är utomlands. Jag hade bara slappat 24/7 haha

  Kram<3

  http://camillaesi.se

 • Paula says:

  cant wait to get more fitness inspo and information from you ! hope you do a future post! <3

  please chekc out my blog <3 I just posted some photos from Willis Tower in Chicago! must visit! http://enjoybypaula.com

 • Elin says:

  Såg på vlogen med passet. Vilket jävla håll käften- pass Jens serverade, men det såg ändå sjukt skönt ut (efteråt)! Älskar intervaller, man känner sig som superwoman efteråt :-)

 • Valerie says:

  You look stunning! Really like the outfit :-) XX

 • Thea says:

  Hej Janni! Du har säkert fått många frågor om det här, men jag undrar om du skulle kunna göra ett inlägg eller en video om tex proteinpulver eller vad det nu är som du har i dina smoothies (varför du äter det, vad det är bra för och när man ska äta det), hur du som vegetarian får i dig alla grejer man ska få i sig, hur man får en så satans platt mage som du har, “don’ts” när det kommer till tex diet för att se mer resultat av sin träning och såklart också “dos”, vad du äter efter träning, osv. Också tex tips på bra övningar (som inte kräver redskap eller gym helst) som man kan göra, eller hela sets som kommer åt det mesta.
  Äääääälskar ditt rörliga material (och resten av bloggen också såklart)!! XX

 • Jätte fina bilder janni!

 • Erika says:

  Wow super snyggt. Får en att vilja börja träna ?

 • Lisa says:

  Hey Janni, how long do you usually walk when you go for your morning walks? I just started doing it myself and I love it. You feel so nice and fresh afterwards! Btw love your blog <3

 • Super snygga duuu!!! Springa är så galet najs :)

  Många kramar från Hanna <3
  http://www.hannavic.se

 • Charline says:

  You shoul design your own collection for Fitnessguru!

 • Bea says:

  Snyggt! Du skrivit tidigare i din blogg att du har implantat. Hur mycket cc har du i och vilken profil? Fina på dig!

 • Hanna says:

  Wow, tänk att vara så snygg som du :D
  Tänkte bara höra vilken storlek du har på sport bh:n?

  Kram Hanna

 • Hindihelpful says:

  Wow! Thanks for sharing this.

Leave a Reply

Your email address will not be published.