HAPPY TIMES

DSC_3670-Redigera
DSC_3674-Redigera
DSC_3677-Redigera

Showing the little girl my ride here… Haha!

Åh vilken mysig dag jag har haft! Åkte hem till min syster och hennes lilla dotter och hängde hela dagen. Finns inget bättre än att se den här lilla tjejen växa upp och lära henne allt jag kan. Jag jobbar hårt på att lära henne att säga mitt namn, idag fick jag ut “Nanni” så vi är halvvägs… ;-) Jag visade henne golfbilen och hon ville gärna åka runt en sväng, men vi får gasa på bara hon och jag när hon är lite äldre. Två golfbollar senare så var hon nöjd iallafall, så det fick bli hennes nya leksaker. Vi har övat på att gå, dansat och bara myst idag. Nu är min mamma och lillebror här också så vi ska snart äta middag ihop på altanen. Som sagt – älskar att ha min familj här!! Nu ska jag slita mig från datorn och umgås, hörs imorgon. PUSS <3

//Oh what a nice day I’ve had! Went to my sister and her little daughter and hung out all day. There’s nothing better than seeing this little girl grow up and teach her all I can. I work hard on getting her to say my name, today she said “Nanni” so we’re half way there… ;-) I showed her the golf cart and she really wanted to take it out for a spin, but the two of us will do that when she gets older. Two golf balls later and she was happy anyway, so that ended up to be her new toys. We’ve practiced walking, dancing and then just hung out today. Now my mom and little brother are here too so we’re gonna have dinner out on the terrass. As I’ve said – love having my family around here!! Time to close the computer and spend time with them, talk tomorrow. HUGS <3

14 reaktioner på “HAPPY TIMES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.