NAÔ POOL CLUB

janni-deler-nao-poolclub-marbellaJ1160699-Redigera
janni-deler-nao-poolclub-marbellaJ1160629
janni-deler-nao-poolclub-marbellaJ1160402 copy
janni-deler-nao-poolclub-marbellaJ1160715
janni-deler-nao-poolclub-marbellaJ1160393
janni-deler-nao-poolclub-marbellaJ1160691-Redigera
janni-deler-nao-poolclub-marbellaJ1160379
janni-deler-nao-poolclub-marbellaJ1160581

Amazing day at the new pool club Naô here in Marbella! / I’m wearing a Primark hat, Rayban glasses, Amore&Sorvete bikini

Åh vilken härlig dag! Kul att komma ut bland lite människor, äta god mat och slappa vid en pool med bra musik. Jag älskar att vara hemma och mysa vid poolen, kunna gå in och maila lite ibland men det var härligt att komma ut och vara bland folk. :-) Vi provade den nya poolcluben NAÔ som precis öppnat här i Marbella – wow! Väldigt fräscht, ballt och skön stämning. Kommer garanterat gå tillbaka, dom har middag där också så det får bli nästa gång. Jag åt bland annat en avokado-hummus till lunchen, två favoriter i en och samma sås haha! Hett tips om ni är här i krokarna. :-) Hoppas ni haft en fin dag hjärtan, vi hörs imorgon. Kärlek <3

//Oh what a great day we’ve had! Fun to come out and see some people, eat good food and relax by a pool with good music. I love to be at home and chill by the pool, to be able to walk inside and do emails sometimes but it was great to get out and be around people. :-) We tried the new pool club NAÔ that just opened here in Marbella – wow! So fresh, cool and a great atmosphere. Will for sure go back here, they also have dinner there so that’s what we’re doing next time. I had a avocado hummus with my lunch, two favorites in the same sauce haha! Great tip if you’re around. :-) Hope you’ve had a great day loves, I’ll talk to you tomorrow. Love <3

23 reaktioner på “NAÔ POOL CLUB”

Leave a Reply

Your email address will not be published.