LACE UP

janni-deler-lace-up-skirtDSC_0066
janni-deler-lace-up-skirtDSC_0100
janni-deler-lace-up-skirtDSC_0081
janni-deler-lace-up-skirtDSC_0114

Sanne Alexandra top (here!) -adlink/ Missguided skirt (here!)/ Senso shoes

Hej babes! Jag har spenderat hela dagen med min fina syster och systerdotter. Så himla härlig dag, vi har gosat så mycket och lillan har äntligen lärt sig säga mitt namn!!! :D Så glad, som jag har kämpat haha! Efter det hämtade Jon upp mig så åkte vi ner till vattnet och simmade som lite “träning”, det blev ganska misslyckat då det var massa vågor men det var ändå skönt. Nu när vi kom hem hoppade jag in i duschen och slängde på mig samma outfit som jag hade i videon, fick så otroligt mycket frågor/mail om den här kjolen så jag tänkte att jag skulle visa den lite bättre. Därav blött hår, inget smink och utanför dörren men jag tänkte att det funkade det med. :-) Hoppas ni har en mysig kväll så hörs vi imorgon, PUSS <3

//Hey babes! I’ve spent the entire day with my lovely sister and niece. Such a nice day, we’ve cuddled so much and the little one can finally say my name!!! :D So happy for that, I’ve tried my best for a while haha! After that Jon picked me up and we drove down to the water for a swim “workout”, it was a bit of a fail because the water was pretty wavy but it was still nice. We got back home and I jumped in the shower and then put on the same outfit as I had in the video, got so many questions/emails about this skirt so I thought it was good to show it a bit closer. Hence the wet hair, no make up and right outside the door but I thought it would work too. :-) Hope you have a great night and I’ll talk to you tomorrow, HUGS <3

44 reaktioner på “LACE UP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.