EXPLORING MARBELLA

janni-deler-exploring-marbellaDSC_0731
janni-deler-exploring-marbellaDSC_0968
janni-deler-exploring-marbellaDSC_0911
janni-deler-exploring-marbellaDSC_0738
janni-deler-exploring-marbellaDSC_0907

Finding cool spots close to our home here!

Idag har jag hängt med syster och lilla tjejen stora delen av dagen, alltså det är ju för härligt… Hon växer och pratar mer för varje dag som går, världens härligaste lilla unge! <3 Senare nu i eftermiddags tog vi golfbilen och utforskade lite ställen, jag såg att Jon och Marcus var på ett ballt ställe när dom filmade en dag och sa att jag ville dit och plåta. Sagt och gjort så åkte vi dit och fotade lite, riktigt häftigt med alla bergen, det gröna och grus/sand. :-) Ni får se bilderna sen! Kom precis tillbaka hem så jag ska hoppa i poolen och ta en dusch. Det kommer upp en till look lite senare idag som inte är lika somrig, så kika in lite senare ikväll. Puss <3

//I’ve spent most of the day with my sister and the little one, it’s just so nice to hang out with them… She’s growing and talks more every day, the cutest kid in the world! <3 Later this afternoon we took the golf cart and explored some places, I saw that Jon and Marcus went to this cool place when they filmed one day and I told them I wanted to go there to shoot. We drove there and took some pics, so cool with all the mountains, the green and sand. :-) You’ll see more pictures later! Just got back home so I’m gonna jump in the pool and have a shower. I will post another look later today which won’t be as summery, so check back here later tonight. Hugs <3

9 reaktioner på “EXPLORING MARBELLA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.