BOAT DAY

janni-deler-boat-dayJ1100654
janni-deler-boat-dayDSC_8991
janni-deler-boat-dayDSC_8918

Spending the last day on the boat <3

God morgon babes! Sista dagen här i Marbella, buhuu!!! :-( Känns som jag har 1000 saker att göra men när pappa frågade om vi ville åka ut med båten idag så sa vi ja utan att ens fundera haha! Vill ut och njuta av vår sista dag här på bästa sätt, åka båt och hänga med familjen. <3 Har varit en helt fantastisk sommar här, hade kunnat vara kvar ett tag till men det ska bli kul att hitta på lite nya äventyr. Nu ska jag försöka hinna packa lite och sen blir det båt resten av dagen. Hörs under dagen, puss!

//Good morning babes! Last day here in Marbella, buhuu!!! :-( Feels like I have a 1000 things to do but when my dad asked if we wanted to go out with the boat today we said yes without even thinking haha! Want to go out and enjoy our last day in the best possible way, go with the boat and hang out with the family. <3 It’s been an amazing summer here, wish I could stay for a while longer but it will be fun to come up with some new adventures. Now I’ll start packing and then we’re spending the day on the boat. Talk later, hugs!

27 reaktioner på “BOAT DAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.