LAST MARBELLA VLOG

A vlog from earlier this week – gonna miss that place and my family <3

Hej babes! Sent inlägg här men det har varit fullt upp… Direkt när jag landade bar det av till festivalområdet och jag fick äntligen krama alla fina vänner! OCH så många av er, ni är ju så otroligt härliga som kommer fram!! <3 Fick träffa så många av er idag, helt fantastiskt! För mig är det väldigt kul att få ett ansikte på er som läser bloggen/kollar vloggarna, snacka lite och kramas. :-) Ni är så härliga allihopa! Anyway, tillbaka till vloggen ovan. Sista dagarna i Marbella spenderade jag med min familj, min lilla underbara systerdotter (och syster såklart) som jag älskar så mycket och vi plåtade lite. Ja – ni kan ju se själva vad vi gjorde istället haha! Ska försöka filma massor här i helgen också. Nu är jag så trött så ska slå på en film i hotellsängen och sova, vi hörs imorgon. Puss <3

//Hey babes! Late post here but I’ve been so busy… When I landed I went straight to the festival area and I finally got to hug my friends! AND so many of you guys, you’re so amazing when you come up to me!! <3 Got to meet many of you today, and it’s so much fun! It’s really fun for me to see some of your faces who reads my blog/watches the vlogs, just talk a bit and hug you. :-) You’re amazing all of you! Anyway, back to the vlog above. I spent my last days in Marbella with my family, my lovely niece (and sister of course)that I love so much and took some photos. Well – you can see yourself what we did instead haha! Will try to film as much as possible this weekend too. Now I’m super tired so I’m gonna watch a movie in the hotel bed and sleep, so I’ll talk to you tomorrow. Hugs <3

30 reaktioner på “LAST MARBELLA VLOG”

 • Ooooooooooooooooooooooooooooooooooooohhhh Nooooooooooooooooooooooooo, I will realy miss your Marbella Videos :'(

  xx Lisa | JoyDellaVita.com

 • Mari Carmen says:

  I do not know why but I feel sad. Health problems I do not do the social life that should and you complete that part where I feel lonely. I? Thanks much for your trust and generosity to show your family. It is of great courage. In Spain you have a friend. A big hug!

 • Karoline says:

  Fantastisk video! Du är så inspirerande :)
  Vad heter låten?

 • Joanna says:

  Jag kan filma i Göteborg! :)

 • Elina says:

  Ooh, what is that song? The one she sings about different kind of love? :)

 • Mari says:

  Ser fram emot att få se bilderna ni fotade :)

 • PutAllOnMe says:

  Love it! That desert kind of outfit is perfect and photos are amazing! :)
  xx
  http://putitallonme.com/

 • Jennifer says:

  Alltså Janni!! Dina vlogs är typ min drog just nu :D Du verkar vara så himla härlig, snäll och äkta. Så inspirerande verkligen!

  Bamsekram / Jennifer

 • Stina says:

  Men hallå.. jag svimmade lite när jag såg hur Livia tog tag i dig och drog dig intill sig när du skulle gå. Vilken kärlek! Förstår att du inte vill lämna den där gobiten!!

 • Johanna says:

  Alltså åh vad söt Livia är när hon inte vill at du ska gå! Så underbart! :)

 • Nea says:

  Vem är den tredje personen som är med er? Han som filmar alltså,Markus? Han verkar ha hängt med er hela sommaren.

 • Sandra says:

  Different kind of Love is a song from Martin Hall. Found it on youtube. Love it:)

 • NichEuve says:

  Hey Janni, I enjoy your vlogs from time to time, as well as your videos on where to eat, etc. What would be good to see is a post on Marbella as a whole, like your top things to do and places to visit, all summed up. I hope to travel more places in the future and blog posts on places are really helpful and pleasant to have a look/read. Also, cooking posts and videos would be good.
  Ciao Ciao!

 • Emma says:

  Hi Janni! I follow your vlog, really good and I got a lot of inspiration from you. I’m wundering where you had bought your black bikini, which you got in your latest vlog from marbella? It was so cute! Regards Emma

 • Caroline says:

  Följer era vloggar maniskt, o kunde inte missa att du har klänningen från bikbok , tänkte kika in här om bilderna kommit upp men ville kolla vilken storlek du har i den (den senapsgula) , lär följa din blogg lika maniskt framöver , otroligt härliga och vackra bilder du levererar! Kramar

 • Johanna says:

  Åh vad fin du är Janni! Jag var en av de tjejerna som pratade med er på flygplatsen, men vågade inte säga så mycket mer än att be om ett kort hehe. Anyway, ni är grymma!! Hoppas du hade det bra på way out west <3

 • Paulina says:

  Hey Janni, I love your blog and your youtube videos :) I was just wanted to ask what running shoes you use? <3

 • Ebba says:

  Så roligt var det att träffa och få krama dig på festivalområdet! Du verkar så fin och härlig människa, älskar din vlog och blogg – stor inspiration! Även mycket fina bilder i bloggen och mycket bra kvalitet i dina videos! (kanske pga Jon’s och din overkill kamera utrustning<333333, haha! Och er talang med kameran i hand såklart!) Kram :-)

 • Elsa says:

  I have been reading your blog for a while now, and also following you on Instagram ! I think thie first time I “saw” you was in Alexandra’s blog or Insta when Jon and you met her in Dubai (I think I started following you since then). And it is so great to see how many followers and likes you got now on IG comparing at that time ! Well, that beeing said, I really hope I will have the opportunity to meet you one day. Talk a bit, take a picture and I may hug you too !!
  Love
  Elsa

Leave a Reply

Your email address will not be published.