FESTIVAL LOOK

janni-deler-festival-lookIMG_6425-Redigera-2
janni-deler-festival-lookIMG_6453-Redigera-2
janni-deler-festival-lookIMG_6460-Redigera
janni-deler-asosIMG_6439-Redigera-2
janni-deler-festival-lookIMG_6471-Redigera

Asos hat (here!) choker (here!) jacket (here!) jumpsuit (here!) and shoes (here!)/ Céline bag

Här kommer min look från igår! Hatten känns som ett måste på festival, hehe. ;-) Jag är här tillsammans med Asos så jag var helt klädd i deras brand, jag älskar Asos så det känns superkul! Jag trodde ju att det var sommarväder här så jag körde på barbent och hade helst haft jumpsuiten utan jacka, men det blev otroligt kallt när solen gick ner. Min kropp har vant sig vid värme så jag frös nog mest av alla, haha! Väldigt kul att se festivalen, det var mycket på gång och väldigt fint uppstyrt. Vi åt god mat, drack en drink och bara njöt. Hoppas på att vädret spricker upp, jag hatar att jag är så väderkänslig… Vill dit och dansa till bra musik och ha kul! Hörs imorgon, puss och kram <3

//Here’s my look from yesterday! The hat feels like a must during festivals, hehe. ;-) I’m here together with Asos so I was all dressed in their brand, I love Asos so it feels great to be here with them! I thought it was summer here so I went for bare legs and I was planning to wear this jumpsuit without a jacket over, but it got so cold when the sun went away. My body is used to warm weather now so I think I was freezing the most, haha! Really fun to see the festival, a lot going on and it was beautiful in there. We had good food, had a drink and just enjoyed. Hoping for the weather to clear up, I hate the fact that I’m so weather sensitive… Want to go there and dance to good music and have fun! Talk tomorrow, kisses and hugs <3

15 reaktioner på “FESTIVAL LOOK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.