HOTEL BREAKFAST

janni-deler-hotel-breakfastDSC_1003-Redigera
janni-deler-hotel-breakfastDSC_1009-Redigera
janni-deler-hotel-breakfastDSC_0999-Redigera

Hotel breakfast in my <3!

God morgon från GBG! :-) Vaknade ganska tidigt, redigerade lite biler och gick upp och åt en god frukost med Klara. Så mysigt att hänga igen, har varit underbart att få träffa alla! Vi åt så mycket frukost så jag ligger i sängen nu proppmätt, jag har saknat svensk frukost… Finns alltid så mycket gott! :-) Idag är vädret ganska dåligt tyvärr, vilket såklart är tråkigt. Den här helgen verkar handla en hel del om fest, jag har ju inte festat på hela sommaren typ så det ska bli kul! Idag står dagsfest på schemat, kanske en sväng förbi festivalen om det inte regnar och sen middag och fest ikväll. Önska mig lycka till haha! Hörs lite senare, puss <3

//Good morning from Gothenburg! :-) We woke up pretty early, I edited some pictures and went down for a great breakfast with Klara. So nice to hang out again, it’s been amazing to see everyone! We had so much breakfast so right now I’m in bed super full, I’ve missed swedish breakfast… There’s always too many good things! :-) The weather is pretty bad today unfortunately, which is sad of course. This weekend seems to be a lot about parties, I haven’t partied all summer so it’ll be fun! Today we have a day party on the schedule, maybe swing by the festival if it’s not raining and then dinner and party tonight. Wish me luck haha! Talk later, hugs <3

30 reaktioner på “HOTEL BREAKFAST”

Leave a Reply

Your email address will not be published.