DAY TWO

janni-deler-asos-day-two-wowIMG_4204-Redigera-Redigera

janni-deler-asos-day-two-wowIMG_4201 copy
Asos hat (here!) jacket (here!) top (here!) and jeans (here!) -adlinks/ Aeryne Paris long jacket/ Chanel bag/ Senso shoes

Såhär såg jag ut igår, redo för kylan haha! Tog dessa med mobilen bara, hade inte med mig kameran för jag visste inte om vi skulle till festivalen så sorry för lite sämre kvalitet. :-) Körde på somriga färger iallafall, för att piffa upp det gråa vädret. Hade planerat att ha klänningar och shorts de här dagarna men det var det lite för kallt för. Älskar de här jeansen så mig gjorde det inget, perfekt slitning och längd enligt mig. Jag har filmat lite under dagarna här så ska försöka klippa ihop en video tills imorgon, förhoppningsvis är jag inte allt för trött. ;-) Mitt flyg går 06.30 så jag måste åka från hotellet runt 05.00… Blir ingen festkväll för mig med andra ord, får hålla mig till dagsfest och gå hem och sova efter det! Puss på er <3

//This is how I looked yesterday, ready for the cold haha! Took these pics with my phone, didn’t bring my camera since I didn’t know if we were going to the festival so sorry if the quality is not as good as usual. :-) Went for summery colors anyhow, to spice up the grey weather. Had planned to wear dresses and shorts these days but it was a bit too cold for that. Love these jeans so I didn’t really mind, the perfect ripped jeans and the perfect length according to me. I’ve filmed some during these days so I’ll try to edit a video for tomorrow, hopefully I won’t be super tired. ;-) My flight leaves at 06.30 so I have to leave the hotel at 05.00… No party night for me as you probably understand, I’ll stick to the day party and sleep after that! Hugs babes <3

21 reaktioner på “DAY TWO”

Leave a Reply

Your email address will not be published.