FESTIVAL VLOG

A video from our weekend in Gothenburg – festival, parties and friends!

Här kommer en liten video från helgen! Har haft det SÅ himla kul, lite otur med vädret men det var underbart att få hänga med alla vänner. :-) Insåg dock hur svårt det var att filma allt själv, regnigt väder och en festival där man inte fick ta med sig stora kameran till… Men jag tänkte att det var bättre att göra en kortare video så ni kunde se hur vi hade det! :-) Ikväll har vi käkat pizza i soffan och nu ska jag slå på en film och somna till. Har fått någon grej på ögat som jag inte riktigt vet vad det är, så ska försöka sova bort det och hoppas på att det är borta imorgon. Hoppas ni gillar videon, PUSS <3

//Here’s a video from the weekend! I’ve had SO much fun, some bad luck with the weather and it was great to see all my friends. :-) I did realize how hard it is to film everything on my own, with rainy weather and a festival where you couldn’t bring your big camera in to… But I thought it was better to do a short video to show you guys how we had it! :-) Tonight we’ve had pizza and now it’s time to watch a movie and fall asleep. I’ve gotten something in my eye that I’m not really sure of what it is, will try to sleep it away and hopefully it’s gone tomorrow. Hope you like the video, HUGS <3

26 reaktioner på “FESTIVAL VLOG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.