GREEN BOWL

janni-deler-green-bowlL1010576-Redigera
janni-deler-green-bowlL1010224-Redigera
janni-deler-green-bowlL1010510
janni-deler-green-bowlL1010605
janni-deler-green-bowlL1010502-Redigera

Hidden gem in Bali – Green Bowl! Bikini from Suboo

God morgon babes! Det här underbara stället hittade vi igår, Jon hade varit där för nästan 10 år sedan så det var kul att få se. Så otroligt vackert! Kritvit sand, turkost vatten och berg… Finns inte mycket som gör en så lugn i kroppen! Vi badade lite och lekte bland vågorna, haha! Det var nästan helt tomt på folk vilket jag älskar, oftast när man åker till ställen är det mycket folk så det var underbart att hitta ett lite mer undangömt ställe. :-) Efter det åkte vi till Dreamland beach som också var underbart fint, lite mer folk men det gjorde inget. Ska visa er lite bilder därifrån också! Idag ska vi åka till Canggu, vi bodde där några nätter förra året och det var grym surf så vi ska prova surfa lite och äta gott på något av alla hälsoställen som finns där. Hörs sen, PUSS <3

//Good morning babes! We found this amazing place yesterday, Jon was there like 10 years ago so it was fun to see. So incredibly beautiful! White sand, turquoise water and mountains… The one thing that makes me calm in my entire body! We swam a bit and played around in the waves, haha! It was almost completely empty there which I love, usually when you go to places there’s a lot of people so it was great to find a more hidden place. :-) After that we went to Dreamland Beach and it was beautiful as well, a bit more crowded but it was still amazing. Will show you some pictures from it too! Today we’re heading to Canggu, we stayed there for a few nights last time and the surf was great so we’re gonna try some surfing and eat something in one of all the healthy food places they have there. Talk later, HUGS <3

18 reaktioner på “GREEN BOWL”

 • Heidi says:

  Such beautiful pictures ?

 • Stina says:

  Hi Janni. Your are my favorite blogger! Want to hear if you could recommend any breakfast and lunch places in Monaco or Cannes. Hugs from one of your fans.

 • Lucie says:

  I really like this bikini and this seems like a dream location!
  Lucie, xx

  http://thefrenchpier.blogspot.com/

 • Anna says:

  Så vackert! :D

 • Giada says:

  What an amazing place!

  Giada
  Glam Observer

 • Anja says:

  Looks like a paradise, great photos as always!

  http://toujoursanja.blogspot.rs/

 • Siri says:

  Åh vad härliga bilder!

 • CAMILLAESI says:

  så himla fint det är ?

  Kram<3
  http://camillaesi.se

 • Matilda says:

  Wow vad underbart!! <3

 • Annie says:

  Jag har två frågor som jag hoppas du vill svara på! :)

  1. hur funkar det med ditt löshår när du reser och badar så mycket, eller är det ditt äkta hår. Känns så himla långt jämfört med för ett år sedan.

  2. Tycker inte du att det kan bli jobbigt ibland att du och Jon knappt har någon egentid? Marcus som verkar bo på er soffa etc. Jag gillar också att umgås och ha människor omkring mig, men ni bor ju inte så stort i Monaco. Och känner inte hans sig ivägen. Eftersom han och Jon spelar in V-logg varje dag måste han ju vara med er jämt. Är nyfiken på hur du det funkar.

  Kram <3

  • janni says:

   Hej fina! 1. Jag har inte löshår, aldrig haft och kommer nog aldrig våga skaffa mig haha! Det växer som ogräs bara :-P 2. Vi har egentid ibland, absolut! :-) Vi går ut och äter själva, hittar på saker själva så vi får det att funka. Monaco är såklart inte optimalt, allt har gått så fort bara så vi har inte hittat någon lösning. Ibland lånar han en kompis lägenhet i samma hus så då funkar det prima! :-) Kram!

 • Sophie says:

  Vilket paradis! ?

 • Evelina says:

  Åh ät på betelnut cafe! Hade nästan kunnat flyga till Bali och Canggu bara för det stället alltså haha

 • Nea says:

  Angående det vad Annie frågade har jag också en fråga; betalar Jon lön åt Marcus för att Marcus (jämt och ständigt hänger med er, verkar det som?) filmar vloggarna. Era vloggar är väl inte produktsamarbete eller sponsorerade på något vis? Och varför filmar inte du Jons vloggar, ni tillbringar ju ändå all er tid tillsammans (eftersom ingendera av er verkar ha något riktigt jobb)?

  Superfina bilder annars!

  • janni says:

   Dom delar på pengarna från youtube då båda jobbar lika mycket. :-) Jag hade absolut kunnat filma åt Jon, men jag hade absolut inte kunnat redigera i den fart Marcus gör och komma på alla sätt dom filmar på. Lite less på att höra att man inte har något riktigt jobb, jag jobbar 7 dagar i veckan 365 dagar om året och tjänar pengar på det så för mig är det verkligen ett jobb. Kan förstå att det är svårt för folk att förstå men det är exakt som vilken tidning som helst, bara det att jag gör allt jobb själv såsom modell, stylist, content, redigering, text osv osv. Det ligger mycket jobb bakom en blogg som aldrig visas, och sjukt mycket jobb bakom en vlogg… Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.