MER SEA

janni-deler-mer-sea-boatL1020101
janni-deler-mer-sea-boatL1020105
janni-deler-mer-sea-boatL1020112
janni-deler-mer-sea-boatL1020154 copy
janni-deler-mer-sea-boatL1020227
janni-deler-mer-sea-boatL1020236

Boating around the Komodo Islands.

God morgon babes! Idag har vi åkt på äventyr också, har nog aldrig gjort så mycket som på den här resan haha! Riktigt kul iallafall, älskar att se så mycket som möjligt. :-) Är så glad över att vi fick några dagar på en båt, det var en fransk man som ägde båten (han var världens härligaste!) så båten hette Mer Sea. Merci på franska betyder ju tack för er som inte visste det, så jag tyckte namnet var perfekt. Jag har aldrig varit på en sån typ av båt, kände mig som en pirat ibland. Väldigt härligt med så mycket yta utomhus, jag somnade ett antal gånger där ute i soffan. ;-) Hörs sen, nu ska vi njuta av sista heldagen. PUSS <3

//Good morning babes! Today we’ve been on adventures too, don’t think I’ve ever done as many things as we’ve done this trip haha! So much fun anyhow, love to see as much as possible. :-) I’m so glad we got some days on a boat, it was a french man who owned the boat (he was the nicest guy ever!) so the boat was called Mer Sea. Merci in french means thanks for you who didn’t know what, so I thought the name was perfect. I’ve never been on a boat like that, felt like a pirate sometimes. It was so nice with so much space outside, I fell asleep X amount of times out there on the couch. ;-) Talk later, time for us to enjoy our last full day. HUGS <3

28 reaktioner på “MER SEA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.