PARADISE

The highlights from our amazing trip to Indonesia – one of the best trips in my life!

Äntligen lite video igen, har saknat det även om jag har sett Marcus redigera varje dag. Jag älskar och hatar att redigera videos, när man har mycket material känns det som ett projekt utan slut men när man är klar så känner man sig så glad så det är värt det haha! Ni har nog redan förstått hur härlig resa det var, därför är det extra kul att ha en video att kolla tillbaka på. :-) Vi gjorde en hel del under resan, upptäckte otroligt vackra platser och hade riktigt kul. Hoppas ni gillar videon! Puss och kärlek <3

//Finally time for a video again, I’ve missed it even if I’ve seen Marcus edit every day. I both love and hate to edit videos, when you have so much material it feels like there’s a project without an end but when you’re done you just feel so happy so it’s totally worth it haha! You’ve probably understood how great this trip was, that’s why it’s extra fun to have a video to look back at. :-) We did so much during this trip, explored incredibly beautiful places and had the best time. Hope you like the video! Kisses and love <3

41 reaktioner på “PARADISE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.