NYFW DAY ONE

janni-deler-fw-day-oneL1040785-Redigera-2
janni-deler-fw-day-oneL1040796-Redigera copy
janni-deler-fw-day-oneL1040785-Redigera
janni-deler-fw-day-oneL1040793-Redigera

Nicholas K hat, dress and belt/ Chanel bag/ Senso shoes

Dagens och modeveckans första look! Startade dagen med Nicholas K’s visning, och jag säger bara wow… Tog massa bilder så ska visa er sen, så himla fin visning! Kan vi snacka lite om kläderna ovan? Jag var helt klädd i deras kläder och jag är kär i plaggen. Hur ballt är bältet? Klänningen är magisk i både material och färg, allt smälte ihop så fint. Nu är jag på hotellrummet för en liten paus men ska snart iväg på ett event med Revolve. Är helt slut eftersom jag knappt sovit men är väldigt glad över att vara här! :-) Hörs imorgon babes, puss och kram <3

//Today’s and the first look for fashion week! Started the day with Nicholas K’s show, and I can only say wow… Took lots of pictures so I’ll show it later, it was a beautiful show! Can we talk a bit about the clothes above? I was dressed in their clothes and I’m in love with the pieces. How cool is this belt? The dress is magical in both material and color, everything just melted together so beautifully. Now I’m back at the hotel for a little break but I’m soon heading for an event with Revolve. I’m so tired since I barely slept but I’m still super happy to be here! :-) Talk tomorrow babes, kisses and hugs <3

26 reaktioner på “NYFW DAY ONE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.