V NECK

janni-deler-v-neck-dressL1070140-Redigera-Redigera
janni-deler-v-neck-dressL1070214-Redigera
janni-deler-v-neck-dressL1070220-Redigera
janni-deler-v-neck-dressL1070169-Redigera
janni-deler-v-neck-dressL1070232-Redigera
janni-deler-v-neck-dressL1070239-Redigera

RayBan glasses/ Na-Kd choker/ Bik Bok shirt (here!)/ Nelly dress (here!)/ Chanel bag/ Senso shoes – contains adlinks

Gårdagens look i underbara Soho! Skulle nog säga att det är mitt favoritställe här i New York, fina hus, bra butiker och skön stämning. Kan strosa runt där hela dagen utan problem! :-) Det har varit otroligt varmt här dom här dagarna, man är typ konstant svettig haha! Jag har ju fastnat lite för att ha en t-shirt under klänning, för ett år sedan hade jag nog aldrig tänkt tanken på det men när man ser en trend tillräckligt ofta så vill man sen ha det på sig. De här dagarna har ju handlat en hel del om mode, jag känner mig väldigt inspirerad efter visningarna och väldigt shoppingsugen… ;-) Ska försöka hinna med en liten shoppingrunda här i NY innan jag åker hem, synd bara att jag åkte hit med en full resväska haha! Puss på er babes, ha en fin kväll <3

//Yesterday’s look in lovely Soho! I would probably say that’s my favorite place here in New York, beautiful houses, good stores and a nice atmosphere. Can stroll around there all day without a problem! :-) It’s been crazy hot here these days, I’ve been sweaty all the time haha! I really like the t-shirt under a dress-trend, a year ago I’d probably not think about wearing that but when you see a trend enough times you want to wear it. These days has been all about fashion, I feel super inspired after the shows and I really feel like shopping… ;-) Will try to find the time for some shopping here in NY before I go home, too bad I went here with a full suitcase haha! Hugs babes, have a great night <3

22 reaktioner på “V NECK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.