SOHO

janni-deler-sohoL1070286
janni-deler-sohoL1070338
janni-deler-sohoL1070330 copy
janni-deler-sohoL1070418
janni-deler-sohoL1070434 copy
janni-deler-sohoL1070444

Strolling around in Soho <3

Mitt favoritställe i New York, Soho. Så fina hus, gator och härliga restauranger! Bästa stället att strosa runt i tycker jag. :-) Nu har Jon precis åkt, känns supertråkigt… Vi har hängt med varandra så länge nu så det kommer kännas konstigt att vara ifrån varandra. Som tur är har jag Michaela att hänga med, Jon ska till LA och hänga med Riley som är Michaelas kille så det är lite roligt haha! Ladies i New York och boysen i LA. ;-) Idag ska vi köra Soul Cycle, har velat testa det så länge så jag är sjukt taggad. Har ingen aning om hur det kommer vara men jag har hört så gott om det så det ska bli kul att köra. Efter det tänkte vi göra manikyr och pedikyr så jag tror vi har en härlig dag framför oss. Hoppas ni mår super, puss och kram <3

//My favorite place in New York, Soho. Beautiful houses, streets and nice restaurants! The best place to stroll around in my opinion. :-) Jon just left, feels super sad… We’ve been hanging out with each other for so long now so it will feel weird to be away from each other. Luckily I have Michaela to hang out with, Jon is on his way to LA and will hang out with Riley who’s Michaelas boyfriend which is pretty funny haha! Ladies in New York and the boys in LA. ;-) Today we’re doing Soul Cycle, I’ve been wanting to try it for so long so I’m super excited. I have no idea about how it is but I’ve heard so much about it so I can’t wait to try. After that we’re doing manicure and pedicure so I think we have a pretty good day ahead of us. Hope you guys feel great, kisses and hugs <3

20 reaktioner på “SOHO”

 • Lisa Norén says:

  Skorna du har på dig när ni fotar i Jons senaste vlog, vart kommer dom ifrån? De höga gråa! Älskar den outfiten! :)

 • Michaelll says:

  Finaste du ❤️
  Undrar bara varför Du bara nämner att Jon har åkt men Markus?!

 • Matilda says:

  Sååå fina bilder!!

 • Celine says:

  Do you have the iPhone 6 plus??? If you have, do you think it´s to big or do you like the size? Love youuuu<33

 • Sophia kohr says:

  Love the way you chose your views for the picture.

  What camera are you using at the moment ?

  I really want to get a new one and i got curious so I thought why not ask.

  Enjoy your trip

 • This is definitely one of my favorite places in NYC!
  http://www.thoughtsinstyle.com/

 • Maria says:

  The pictures are amazing!!! I love New York, and you look gorgeous.

  Check out my latest shooting and get inspired on how to wear white at the office. I hope you like it :)
  http://www.mgluxurymarket.com/how-to-wear-a-total-white-at-the-office/

  Thanks!! MG

 • You’ll kill me financially! I’d like to fly to NYC harder than before, because your pictures are LIT! I love your blog!

 • Ines says:

  Lovely! SoHo is my favorite too – aside from Brooklyn. Xx

  http://www.inesinla.com

 • Anna says:

  Åh älskar Soho?

 • Soho looks so beautiful! And you look stunning as always! I know exactly how it feels, I spent the whole summer in Bali with my boyfriend and now it feels so strange when we’re not together 24/7. I’m so happy you’re posting a lot of photos from New York, I really want to go there soon! xx

  http://www.marketafrank.com

 • Alexandra says:

  Så fina bilder! Hoppas du får en härlig dag!

 • Felicia says:

  Älskar ding blogg och din grymma still!
  * Var har du köpt armbanden som du bär på bilden?
  * Skulle inte du snälla kunna göra ett(några!) inlägg med “armcandy”? Visa upp armband och var man kan få tag i dem…
  Btw, måste bara säga att jag älskar att du inte bara skriver en länk “here” under bilderna var man kan köpa plaggen/sakerna från, utan att du faktiskt också skriver ut var ifrån de kommer. Det är verkligen uppskattat eftersom att många gånger har man långsamt internet och/eller surfar på mobilen och det kan vara svårt utav olika anledningar att öppna upp en nu flik och det kan ta “hundra” år innan den nya sidan laddas – och allt det besväret och irriterande onödigt pga att det bara är en länk utan istället för att faktiskt också skriva var man kan köpa dem.
  Var Soul Cycle värt hypen?

  Enjoy NYC! :)

  • janni says:

   Hej söta och tack! <3 Armbanden är från Fred och DW! Har inte så mycket armcandy förutom dessa så jag vet inte hur kul det skulle bli. :-P Men självklart, det är lättare för er att klicka på länken men vill ni inte det kan nu klicka in på hemsidan och leta haha! Soul cycle var helt klart värt hypen, underbart!! :D Kram <3

 • Sissi says:

  Jag har börjat följt dig mer och mer den senaste tiden och jag tycker verkligen om din blogg. Det händer mycket och det är kul att följa en härlig och genuin människa som dig. Det är inte många bloggare som kan inspirera mig till snygga kläder men din stil och dina outfits är verkligen stunning och sååå inspirerande. Tack för en superbra blogg! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.