TOMMY X GIGI

janni-deler-tommyxgigi-show-nyfwDSC_1235
janni-deler-tommyxgigi-show-nyfwDSC_1271
janni-deler-tommyxgigi-show-nyfwDSC_1275 copy
janni-deler-tommyxgigi-show-nyfwDSC_1253
janni-deler-tommyxgigi-show-nyfwDSC_1237 copy
janni-deler-tommyxgigi-show-nyfwDSC_1276
janni-deler-tommyxgigi-show-nyfwDSC_1239

Snaps from the Tommy X Gigi show – loved all the pieces!

Det här var min favorit av alla visningar tror jag, Tommy Hilfiger. Det var så fint där ute på piren, alla lampor som lyste upp och sist men inte minst kläderna! Ville ha typ varenda plagg, haha! Väldigt fina jackor, härliga sets och väldigt snyggt stylat. :-) Idag är sista heldagen här i NYC, vi ska till Williamsburg och strosa och sen ska jag svänga förbi ett märke och spana in deras kläder. Vi ska försöka få till ett träningspass ikväll men vi gick ut och drack drinkar igårkväll och jag vaknar ju supertidigt jämt så jag är redan trött… ;-) Vi får se vad vi hittar på! Puss babes <3

//This was my favorite show I think, Tommy Hilfiger. It was so beautiful out there on the pier, all the lights and last but not least the clothes! Wanted like every single piece, haha! Beautiful jackets, cool sets and the styling was great. :-) Today is my last full day here in NYC, we’re heading to Williamsburg to check that out and then I’m heading to a brand to check out their clothes. We’re gonna try to go for a workout tonight but we went out for drinks last night and I always wake up super early so I’m already tired… ;-) We’ll see what we will do! Hugs babes <3

16 reaktioner på “TOMMY X GIGI”

Leave a Reply

Your email address will not be published.