GRLFRND DENIMS

janni-deler-L1090014-Redigera
janni-deler-L1090074-Redigera
janni-deler-L1090088-Redigera copy
janni-deler-L1090112-Redigera
janni-deler-L1090103-Redigera
janni-deler-L1090048-Redigera
Nelly shirt (here!) -adlink/ GRLFRND jeans (here!)/ Gucci bag/ Public Desire shoes

God morgon babes! Här är jeansen jag fixade på Revolve-eventet, älskar(!!) dom. Lilla palmen på rumpan, kan inte bli mer jag. ;-) Tyckte det passade bra ihop med en enkel vit skjorta som har lite vidare ärmar, det gör den lite mer speciell vilket jag gillar. Basic med en twist! Idag är det dags för mig att åka hemåt, ganska lång resa att göra helt själv men jag flyger över natten så förhoppningsvis kommer jag kunna sova en stor del av den. Suger att åka härifrån men det ska samtidigt bli skönt att komma hem, packa upp och komma iordning hemma. Äntligen få landa lite, jag älskar att resa men ibland behöver man ta en liten paus och bara vara hemma. Hörs innan jag flyger, puss och kram <3 (Ps. ska svara på alla era kommentarer när jag kommer hem igen, jag har inte haft tid. Sorry babes!)

//Good morning babes! Finally wore the jeans I got at the Revolve event, love(!!) them. The little palm tree on the bum, couldn’t be more me. ;-) Think it looked great together with a simple white shirt with wider arms, it makes it more special which I like. Basic with a twist! Today it’s time for me to go home, a pretty long trip all by myself but I’m flying during the night so hopefully I’ll be able to sleep a lot. Sucks to leave but it will still be nice to get back home, pack up and organize at home. Finally land a bit, I love to travel but sometimes you need a little break and just spend some time at home. Talk before I fly, kisses and hugs <3 (Ps. will answer your comments when I get back home, I haven’t had time. Sorry babes!)

32 reaktioner på “GRLFRND DENIMS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.