GIRLS WEEKEND IN MILAN

A summary of our amazing weekend in Milan <3

God morgon babes! Jag sa ju typ vid 21 igår att jag skulle sova… Slutade med att jag började redigera videon och gick och la mig 01.20 haha! Vaknade precis och skippade min morgonpromenad, ska vakna till lite och ta mig ut sen tänkte jag. :-) Filmade lite under helgen så här kommer en video från våra dagar. Det är så mycket lättare att visa hur man har det med video, jag glömmer bort att filma ibland bara haha! Vi åt massa god mat, gick på sightseeing, åt lite mer och kollade in butiker. Det var mycket folk eftersom det var fashion week, men det gjorde inte så mycket. Hade en otroligt mysig helg med tjejerna! Är så glad att jag har hittat så härliga vänner här, guld värt. <3 Nu – mail och sen promenad. Puss!

//Good morning babes! I said yesterday at 9 pm that I would go to sleep… Ended up with me starting to edit the video so I went to bed at 01.20 haha! Just woke up and skipped my morning walk, will wake up a bit more and then go out. :-) Filmed some during the weekend so here’s a video from our days. It’s so much easier to show how it is in a video, just that I forget to film sometimes haha! We had lots of good food, went for some sightseeing, had some more food and checked out some stores. It was pretty crowded because of fashion week, but I didn’t care too much. Had an incredible weekend with the girls! I’m so glad I found these amazing friends here, so happy for that. <3 Now – emails and then a walk. Hugs!

23 reaktioner på “GIRLS WEEKEND IN MILAN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.