Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:06 | September 26, 2016

MILAN SNAPS

janni-deler-milan-snapsdsc_1610 janni-deler-milan-snapsdsc_1646 janni-deler-milan-snapsdsc_1648 janni-deler-milan-snapsdsc_1678-copy janni-deler-milan-snapsdsc_1650 janni-deler-milan-snapsdsc_1683 janni-deler-milan-snapsdsc_1660

Snaps from our weekend in Milan <3

Här kommer lite bilder från helgen också, jag har ju förstått att vissa av er gillar det bättre än video. :-) Vi gick till museet mitt emot Duomo, vet inte exakt vad det heter men det låg precis mitt emot. Jag brukar ju inte gilla museum så mycket, vet inte varför men jag njuter inte av att gå och titta på tavlor osv. Gör ni det? Jag kan förstå grejen när man får höra om historian bakom, det tycker jag är intressant. :-) Vi åt så god mat där borta, en lunch åt vi på Bulgari hotel och jag skulle nog säga att det var den godaste burratan jag ätit… Jag älskar burrata, det är som en krämig mozzarella, väldigt gott till ruccola och tomat. Brödet i Milano (eller hela Italien) ska vi inte ens prata om, så magiskt gott. Ikväll blir det middag och filmkväll med alla ladies från helgen, gissar på att vi fortsätter på det italienska spåret då vi ska äta hos Allegra haha! Puss babes <3

//Here’s some pictures from the weekend as well, I’ve understood some of you like that more than video. :-) We went to the museum opposite to Duomo, not sure what it was called but it was right next to it. I usually don’t like museums that much, don’t know why but I don’t enjoy walking around looking at paintings etc. Do you guys like it? I can understand it when you get to hear the story behind it, that’s interesting. :-) We had so much good food over there, we went to Bulgari hotel for lunch and I would probably say that I had the best burrata I’ve ever had… I love burrata, it’s like a creamy mozzarella, so tasty with rocket salad and tomato. Don’t even get me started on the bread in Milan (well, all of Italy), it’s just perfect. Tonight it’s dinner and movie night with all the ladies from the weekend, I’m guessing we’ll continue on the italian track since we’re eating at Allegra’s haha! Hugs babes <3


18 kommentarer18 kommentarer om “MILAN SNAPS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Wow vilken utsikt vissa bilder bjöd på!! :)

  Många kramar från Hanna <3
  http://www.hannavic.se

  Reply
 • These photos are amazing!
  || D I A N A ||
  http://www.TheNeonFactor.com

  Reply
 • I am so excited to explore Milan because it looks amazing!
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • Svara gärna på vårat mail Janni! Angående UF samarbetet.

  Hälsningar!

  Reply
 • Love these shots a lot! I’ve only been there once for a few hours, but I’d definitely want to go back! Thanks a lot for sharing!
  Lucie, xx

  http://thefrenchpier.blogspot.com/

  Reply
 • Amazing! Love your blog<3

  Reply
 • Jag kan tycka att det är väldigt intressant med tavlor eller fotografier, men sen är ju det också ett av mina intressen så kanske inte är så konstigt, hehe.

  Reply
 • Beautiful pictures, Milan is absolutely stunning! Enjoy! xo

  Sabina | http://www.IveGotSunshine.com

  Reply
 • Så fin stad!

  Reply
 • I’m not a big museum person either, but with views like that, it seems like a great place to get some pictures for sure!!

  http://www.inmydreams.ca/

  Reply
 • Oh, breathtaking photos!! Milan is so beautiful <3

  http://www.marketafrank.com

  Reply
 • så vackra bilder :D

  Kram<3
  http://camillaesi.se

  Reply
 • Alltid lika snygga bilder! Roligt att se Duomo ifrån lite högre upp också :) Så mäktig byggnad! Till museet hade jag lätt gått om jag hade vetat om det när jag var där :) Jag läste mycket konsthistoria på gymnasiet, så jag tycker att det är rättså roligt. Men jag håller med dig, det är inte intressant om man inte har någon historia kring tavlorna.
  När vi var där slog vädret om asfort och när vi stod och fotade började det spöregna. Så vi, fyra tjejer, sprang i panik åt varsitt håll för att komma under tak, haha! Så roligt att försöka samla ihop alla sen igen, dyngsura ;)
  Är det Bulgari hotel på den näst sista bilen? Ser mysigt ut!
  Hoppas du får en GRYM tisdag!
  Kram

  Reply
 • Ja verkligen, mäktig byggnad! Åh nej, haha! Vi hade otrolig tur med vädret den här gången. :-) Yes, det är Bulgari Hotel! :-) Kram!

  Reply
 • Hi Janni, so beautiful photos of Milan. You always make me wanna travel new places :)
  I also love the last photo of Allegra – is there any chance you can find out about where her shoes are from?
  Thanks a lot in advance – Keep up the good work, I love following your blog on a daily base.
  Best, Kati

  Reply
 • Thanks babe! <3 Her shoes are from loro piana! :-) Xx

  Reply
 • Love the pictures of Milan :) I’ve actually never been there.. I’ll add it to my travel bucketlist, haha! I really like going to museums, especially when it’s not so crowded and very quiet. I really like the paintings of Claude Monet, his waterlilies are beautiful <3 xx

  Reply
 • Super fin klänning!! Vart har du köpt den?? <3333

  Reply