MILAN SNAPS

janni-deler-milan-snapsdsc_1610
janni-deler-milan-snapsdsc_1646
janni-deler-milan-snapsdsc_1648
janni-deler-milan-snapsdsc_1678-copy
janni-deler-milan-snapsdsc_1650
janni-deler-milan-snapsdsc_1683
janni-deler-milan-snapsdsc_1660

Snaps from our weekend in Milan <3

Här kommer lite bilder från helgen också, jag har ju förstått att vissa av er gillar det bättre än video. :-) Vi gick till museet mitt emot Duomo, vet inte exakt vad det heter men det låg precis mitt emot. Jag brukar ju inte gilla museum så mycket, vet inte varför men jag njuter inte av att gå och titta på tavlor osv. Gör ni det? Jag kan förstå grejen när man får höra om historian bakom, det tycker jag är intressant. :-) Vi åt så god mat där borta, en lunch åt vi på Bulgari hotel och jag skulle nog säga att det var den godaste burratan jag ätit… Jag älskar burrata, det är som en krämig mozzarella, väldigt gott till ruccola och tomat. Brödet i Milano (eller hela Italien) ska vi inte ens prata om, så magiskt gott. Ikväll blir det middag och filmkväll med alla ladies från helgen, gissar på att vi fortsätter på det italienska spåret då vi ska äta hos Allegra haha! Puss babes <3

//Here’s some pictures from the weekend as well, I’ve understood some of you like that more than video. :-) We went to the museum opposite to Duomo, not sure what it was called but it was right next to it. I usually don’t like museums that much, don’t know why but I don’t enjoy walking around looking at paintings etc. Do you guys like it? I can understand it when you get to hear the story behind it, that’s interesting. :-) We had so much good food over there, we went to Bulgari hotel for lunch and I would probably say that I had the best burrata I’ve ever had… I love burrata, it’s like a creamy mozzarella, so tasty with rocket salad and tomato. Don’t even get me started on the bread in Milan (well, all of Italy), it’s just perfect. Tonight it’s dinner and movie night with all the ladies from the weekend, I’m guessing we’ll continue on the italian track since we’re eating at Allegra’s haha! Hugs babes <3

18 reaktioner på “MILAN SNAPS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.