BLUE SET

janni-deler-blue-setdsc_1379
janni-deler-blue-suitdsc_1386
janni-deler-blue-setdsc_1383-copy
janni-deler-blue-setdsc_1384
janni-deler-blue-setdsc_1390
janni-deler-blue-setdsc_1381

RayBan glasses/ Nelly jacket (here!) and skirt (here!)/ Bik bok shirt (here!)/ Gucci bag/ Senso shoes  – adlinks

Här kommer en favoritlook jag helt glömde bort från New York! Postade den på IG men sen försvann den bland alla bilder, haha! Matchande set vet ni redan att jag är svag för, och i den här blåa färgen!? För perfekt! Man kan ha kjolen med något annat och samma sak med jackan, helt enkelt plagg som man kan använda massor i olika kombinationer. :-) Nu har jag redan börjat packa väskorna, försöker ha någon slags framförhållning. Jag åker till Stockholm på torsdag och ska äntligen(!!) möta upp Jon. <3 Saknar honom otroligt mycket nu… Såklart är mitt schema redan fullsmockat när jag kommer dit, eftersom jag brukade bo där så blir det många man ska träffa, möten som ska tas öga mot öga etc. Ska bli kul iallafall! Hörs imorgon babes, puss <3

//Here’s a favorite look I totally forgot about from New York! I posted it on IG but it somehow disappeared among all my pictures, haha! Matching sets are a weak spot for me as you know, and in this blue color!? Too perfect! You can wear the skirt with something else and the same with the jacket, pieces you can wear in a lot of different combinations. :-) Now I started packing my bags again, I’m trying to have some kind of planning forward. I’m heading to Stockholm this thursday and I will finally(!!) see Jon again. <3 Miss him so much right now… Of course my schedule is completely full when I get there, since I used to live there I have lots of people to see, meetings to have in person etc. Will be fun anyhow! Talk tomorrow babes, hugs <3

15 reaktioner på “BLUE SET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.