MAKE UP & BACKSLICK HAIRSTYLE TUTORIAL

Finally did a make up and hair tutorial!

Hej babes! Jag har precis kommit till hotellet och ska springa iväg till Mira på middag. Igår filmade jag det här när jag sminkade mig och fixade håret. Ni är ju några som har frågat hur jag sminkar mig och ni är MÅNGA som har frågat om min “backslick” frisyr, så här visar jag det. :-) Hoppas ni gillar det! Nu ska jag springa till Mira och mysa, äta och snacka ikapp. PUSS <3

//Hey babes! I just arrived to the hotel and now I have to run to Mira for dinner. Yesterday I filmed this when I did my make up and hair. Some of you have asked how I do my make up and a LOT of you have asked about my “backslick” hairstyle, so here it is. :-) Hope you like it! Now I have to run to Mira to chill, eat and talk a lot. HUGS <3

14 reaktioner på “MAKE UP & BACKSLICK HAIRSTYLE TUTORIAL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.