MONACO YACHT SHOW

janni-deler-monaco-yacht-show-wallydsc_1887
janni-deler-monaco-yacht-show-wallydsc_1906-copy
janni-deler-monaco-yacht-show-wallydsc_1898
janni-deler-monaco-yacht-show-wallydsc_1895-copy
janni-deler-monaco-yacht-show-wallydsc_1914

Snaps from the yacht show here in Monaco. The Wally boats are insane…

God morgon babes! Kom precis hem från min sista morgonpromenad här på ett tag… :-( Kommer sakna Monaco! Som jag nämnde tidigare så är det Yacht Show här i Monaco nu i helgen, det startade igår. Jag svängde förbi då Allegra jobbar där, det är hennes pappa som har startat Wally. Jag har hittat min nya favorit när det kommer till båtar, dom är helt sjuka! Ser så balla ut, clean design, smarta lösningar och bara perfekt. Den svarta är nog den ballaste båten jag sett. När jag blir äldre vill jag ha en Wally! ;-) Blev så sugen på att åka ut med båten när jag gick runt där, ska tvinga ut pappa varje dag i Spanien haha! Nu ska jag ta en dusch, packa det sista och börja röra mig mot flygplatsen. Hörs sen, puss <3

//Good morning babes! Just got back home from my last morning walk here in a while… :-( I will miss Monaco! As I mentioned earlier there’s the Yacht Show here in Monaco this weekend, it started yesterday. I passed by since Allegra works there, her dad started Wally. I found my new favorite when it comes to boats, they’re just sick! They look so cool, clean design, smart solutions and just perfect. The black one is probably the coolest boat I’ve ever seen. When I get older I want to have a Wally! ;-) Really want to go out with the boat after walking around there, I’m gonna force my dad to do it every day in Spain haha! Time for a shower, pack up the last things and start heading to the airport. Talk later, hugs <3

17 reaktioner på “MONACO YACHT SHOW”

Leave a Reply

Your email address will not be published.