Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:12 | September 29, 2016

MONACO YACHT SHOW

janni-deler-monaco-yacht-show-wallydsc_1887 janni-deler-monaco-yacht-show-wallydsc_1906-copy janni-deler-monaco-yacht-show-wallydsc_1898 janni-deler-monaco-yacht-show-wallydsc_1895-copy janni-deler-monaco-yacht-show-wallydsc_1914

Snaps from the yacht show here in Monaco. The Wally boats are insane…

God morgon babes! Kom precis hem från min sista morgonpromenad här på ett tag… :-( Kommer sakna Monaco! Som jag nämnde tidigare så är det Yacht Show här i Monaco nu i helgen, det startade igår. Jag svängde förbi då Allegra jobbar där, det är hennes pappa som har startat Wally. Jag har hittat min nya favorit när det kommer till båtar, dom är helt sjuka! Ser så balla ut, clean design, smarta lösningar och bara perfekt. Den svarta är nog den ballaste båten jag sett. När jag blir äldre vill jag ha en Wally! ;-) Blev så sugen på att åka ut med båten när jag gick runt där, ska tvinga ut pappa varje dag i Spanien haha! Nu ska jag ta en dusch, packa det sista och börja röra mig mot flygplatsen. Hörs sen, puss <3

//Good morning babes! Just got back home from my last morning walk here in a while… :-( I will miss Monaco! As I mentioned earlier there’s the Yacht Show here in Monaco this weekend, it started yesterday. I passed by since Allegra works there, her dad started Wally. I found my new favorite when it comes to boats, they’re just sick! They look so cool, clean design, smart solutions and just perfect. The black one is probably the coolest boat I’ve ever seen. When I get older I want to have a Wally! ;-) Really want to go out with the boat after walking around there, I’m gonna force my dad to do it every day in Spain haha! Time for a shower, pack up the last things and start heading to the airport. Talk later, hugs <3


17 kommentarer17 kommentarer om “MONACO YACHT SHOW”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Shit shit shit vad mycket vackra bilder!! :)

  Många kramar från Hanna <3
  http://www.hannavic.se

  Reply
 • Lovely outfit!

  http://toujoursanja.blogspot.rs/

  Reply
 • Wow vilken båt! :O Förstår att du vill ha en haha!

  Ha en jättebra dag!

  Reply
 • Hej Janni! Befinner mig för tillfället i Sthlm, tänkte höra med dig om du vet ett göttigt frulle ställe där de serverar acaibowls?

  Tack söta

  Lina!

  Reply
 • Åh kanske försent, men det finns vid greensmile eller reload! :-) Kram!

  Reply
 • Ja, Wallypower är läckra.
  Ser att det finns en Wallypower 70 från 2007 till salu nu för 1,95m EUR.
  Slå till för nypriset är ca 3m EUR och leveranstiden lång!

  Reply
 • Så roligt med så enorma båtar!

  Reply
 • Hej!! Tror vi bor i samma hus när jag är här. Min svärfar bor här nämligen :). Håller me, båtarna är gaaaalna! Så jäkla tuffa o snygga :)

  Ha de gott

  Reply
 • Such pretty pictures! It looks like summer still!
  Lucie, xx

  http://thefrenchpier.blogspot.com/

  Reply
 • Klart du ska ha en Wally, om det är det du önskar ?.

  Reply
 • Halloj snygging,
  hoppas att flygresan har gått bra :) Shit vilka båtar alltså, jag var tvungen att googla. Kontrasten att komma till regniga Stockholm från det där, din stackare. ;) Tur att du har andra saker att se fram emot! <3

  Ha en superfin torsdag!
  Kram

  Reply
 • omg, kan bara ana prisklassen på dessa ;) vet en som var där för något år sedan och såg en fyravåningarsbåt med personal och som en flytande megavilla. jösses.

  Reply
 • Så snygg kjol!!

  Reply
 • Awesome photos! I love Monaco <3

  http://www.marketafrank.com

  Reply
 • Wow! Impressive! Wally is the coolest yacht company out there! Their big sailing yachts are fantastic! The Wallypower 118 is probably the coolest thing in the world ever!

  Reply
 • Super snygg outfit! Var kommer kläderna ifrån?

  Reply
 • Tack fina! Topp från HM, kjol från Nelly och skor från Senso :-) Kram!

  Reply