STREETS OF NYC

janni-7
janni-15
janni-2
janni-3
janni-8
janni-4

Walking around in New York with my love <3

Wow vilken dag, den har gått i ett! Förlåt för ett ganska sent inlägg såhär en fredagkväll men jag har helt enkelt inte haft tid. Har kapat håret typ 12 cm idag, haft möten och ätit middag med min fina mamma! <3 Grym dag men nästa gång måste jag boka in lite fler dagar i Sverige och inte bara 2 heldagar haha! Hittade dom här bilderna på Jons dator från New York, vi fotade med en långlins vilket jag aldrig brukar göra. Gillar ni det? Det blir lite mer “papparazzi”-look på det hela. Jag har haft svårt för det men gillar det ibland, hade varit kul att veta vad ni tycker. :-) Nu ska vi kolla film och sova, imorgon står plåtning och gala på schemat. Puss och god natt <3

//Wow what a day I’ve had, it’s been going on non stop! Sorry for a pretty late post like this on a friday night but I just didn’t have time. I’ve cut my hair about 12 cm today, had meetings and then dinner with my lovely mom! <3 Great day but next time I have to book some more days in Sweden and not just 2 full days haha! Found these pics on Jon’s computer from New York, we shot this on a long lens which I usually never do. Do you like it? It looks more like “papparazzi” style. I don’t know what I think about it but I like it sometimes, would be fun to hear what you guys think. :-) Now we’re gonna watch a movie and sleep, tomorrow I have a photoshoot and gala on my schedule. Kisses and good night <3

34 reaktioner på “STREETS OF NYC”

Leave a Reply

Your email address will not be published.