Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:50 | October 13, 2016

CROCHET BIKINI

janni-deler-crochet-bikini-maldivesl1120673 janni-deler-crochet-bikini-maldivesl1120742 janni-deler-crochet-bikini-maldivesl1120689-copy janni-deler-crochet-bikini-maldivesl1120729 janni-deler-crochet-bikini-maldivesl1120713

Na-Kd necklace (here!)/ Bikini from Bali (similar here!) – adlinks

Hej från ett stormigt och regnigt Maldiverna! Vi vaknade upp imorse av att båten gungade och när jag kom upp var det dimmigt och regn. Tropiskt om inte annat, haha! :-) Vi har bara tagit det lugnt fram tills nu men vi börjar bli lite sjösjuka så vi ska ta en speedboat till en resort och äta lunch. Ska bli härligt!! Önskar dock att vädret var som på bilderna ovan, gör allt lite härligare… ;-) Köpte den här bikinin på Bali och tycker färgen är magisk! Hade kunnat köpa hundra olika färger men försökte vara lite smart, så den här blev det. Nu ska vi åka, hörs snart! <3

//Hi from a stormy and rainy Maldives! We woke up this morning by the boat rocking and when I came up it was foggy and rainy. Tropical to say the least, haha! :-) We’ve had a calm morning until now but we’re getting a bit sea sick all of us so we’re going to a resort with a speedboat to have lunch. Will be nice!! Wish the weather was as in the pics above though, makes it all so much better… ;-) Bought this bikini in Bali and I think the color is perfect! I could’ve bought similar in like a hundred colors but I tried to be smart, so it ended up with this one. Time to go, talk soon! <3


17 kommentarer17 kommentarer om “CROCHET BIKINI”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här