MALDIVES IG

janni-deler-maldives-ig

Insta moment from the Maldives. Follow me on @jannid <3

God morgon babes! Börjar denna gråa dag med en liten summering av mina bilder från Maldiverna. Snacka om drömställe för instagram, haha! Vart man än fotade så blev det fint. :-) Vaknade imorse till ett regnigt Stockholm, så att fota här är inte så lätt för mig som är van med blå himmel och färgglada hus haha! Anyway, just nu sitter jag och förbereder mig för en panel som jag ska vara med i idag. Det är Content Mecca i Stockholm så jag ska sitta där och prata om hur jag jobbar/tänker när det kommer till mina olika kanaler. Väldigt kul och något som jag gillar att prata om! :-) Jon kommer snart också, wihoo! Han ska hålla en presentation under samma event så idag är det fullt upp för oss. Hörs senare under dagen, puss! <3 (Ps. kaffesuget har försvunnit, hoppas det håller i sig!).

//Good morning babes! I’m starting this grey day with a summary of my pictures from the Maldives. Talk about dreamy place for Instagram, haha! Wherever you took a picture it turned out nice. :-) Woke up this morning to a rainy Stockholm, so to shoot pictures here is not easy for me who’s used to blue sky and colorful houses haha! Anyway, right now I’m preparing for a panel I’m in today. There is an event called Content Mecca in Stockholm so I’m gonna be there and talk about how I work/think when it comes to my different channels. Super fun and something I like talking about! :-) Jon will be here soon as well, wihoo! He’s having a presentation on that same event so we have a busy day ahead. Talk later, hugs! <3 (Ps. I don’t have the same craving for coffee right now, hopefully it will stay away!). 

11 reaktioner på “MALDIVES IG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.