FLOWER PLAYSUIT

janni-deler-flower-playsuit-aerynej1340202-redigera
janni-deler-flower-playsuit-aerynej1340264
janni-deler-flower-playsuit-aerynej1340249
janni-deler-flower-playsuit-aerynej1340220-redigera
janni-deler-flower-playsuit-aerynej1340230

RayBan glasses/ Gynning Design earring/ Aeryne Paris jumpsuit/ Leowullf bag/ Senso shoes

Dagens look kommer här! Sommar i Monaco fortfarande, det är så himla skönt att vara tillbaka… Vi satt dock i skuggan och åt lunch och då var det lite svalare, haha! Körde på örhängen idag vilket jag nästan aldrig har, vet inte varför egentligen. Jag tog hål i öronen när jag var typ 6 år gammal, tvingade min pappa att låta mig ta hål samtidigt som min syster så efter lite tjat fick jag det igenom. ;-) Den här playsuiten är så fin men jag glömde helt fota ryggen, får göra det nästa gång. Man knyter den runt halsen och sen knyter man den i ryggen, så den är halvt öppen liksom. :-) Nu ska vi kolla ett avsnitt Blacklist (grym serie, så spännande!) och sen säkert kolla ett till. Ha en fin kväll, puss <3

//Here’s today’s look! Still summer in Monaco, it’s just so nice to be back… We had lunch in the shade though and it was a bit colder, haha! Wore earrings today which I rarely do, not sure why. I got my ears pierced when I was around 6 years old, I forced my dad to let me have it at the same time as my sister so after some convincing I got it through. ;-) This playsuit is so pretty but I totally forgot to shoot the back, will do it next time. You tie it in the neck and also in the back, so it’s half open. :-) Now we’re gonna watch an episode of Blacklist (great serie, so much happening in it!) and then probably watch another episode. Have a great night, hugs <3

27 reaktioner på “FLOWER PLAYSUIT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.