Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:27 | October 29, 2016

FLOWER PLAYSUIT

janni-deler-flower-playsuit-aerynej1340202-redigera janni-deler-flower-playsuit-aerynej1340264 janni-deler-flower-playsuit-aerynej1340249 janni-deler-flower-playsuit-aerynej1340220-redigera janni-deler-flower-playsuit-aerynej1340230

RayBan glasses/ Gynning Design earring/ Aeryne Paris jumpsuit/ Leowullf bag/ Senso shoes

Dagens look kommer här! Sommar i Monaco fortfarande, det är så himla skönt att vara tillbaka… Vi satt dock i skuggan och åt lunch och då var det lite svalare, haha! Körde på örhängen idag vilket jag nästan aldrig har, vet inte varför egentligen. Jag tog hål i öronen när jag var typ 6 år gammal, tvingade min pappa att låta mig ta hål samtidigt som min syster så efter lite tjat fick jag det igenom. ;-) Den här playsuiten är så fin men jag glömde helt fota ryggen, får göra det nästa gång. Man knyter den runt halsen och sen knyter man den i ryggen, så den är halvt öppen liksom. :-) Nu ska vi kolla ett avsnitt Blacklist (grym serie, så spännande!) och sen säkert kolla ett till. Ha en fin kväll, puss <3

//Here’s today’s look! Still summer in Monaco, it’s just so nice to be back… We had lunch in the shade though and it was a bit colder, haha! Wore earrings today which I rarely do, not sure why. I got my ears pierced when I was around 6 years old, I forced my dad to let me have it at the same time as my sister so after some convincing I got it through. ;-) This playsuit is so pretty but I totally forgot to shoot the back, will do it next time. You tie it in the neck and also in the back, so it’s half open. :-) Now we’re gonna watch an episode of Blacklist (great serie, so much happening in it!) and then probably watch another episode. Have a great night, hugs <3


27 kommentarer27 kommentarer om “FLOWER PLAYSUIT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här