Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:52 | October 31, 2016

MY PICKS

janni-deler-asos

1. here!/ 2. here!/ 3. here!/ 4. here!/ 5. here!/ 6. here!/ 7. here!   -all from Asos (adlinks)

Hej babes! Här kommer lite favoriter från Asos, kom på att dom kör 20% off hela hemsidan idag fram till klockan 08.00 imorgonbitti. :-) Man använder koden MAJOR20 när man checkar ut så fixas det. Finns så mycket fint men jag har noll plats här hemma, varför blir det alltid så? Ska kolla hemsidan ordentligt ikväll så får vi se om jag måste rensa ut mina garderober igen imorgon. ;-) Borde inte köpa mer skor men dessa sneakers är ju för balla… Hoppas inte Jon läser min blogg, han tycker jag har alldeles för många skor redan haha! Nu ska vi faktiskt dra ut och träna, jag är sjukt pepp. Hörs sen, PUSS <3

//Hey babes! Here are some favorites from Asos, I remembered they have 20% off the entire website today until tomorrow morning 08.00 (CET time). :-) You use the code MAJOR20 when you check out and it will apply. There’s so many nice things but I have zero space at home, why is it always like that? Will look through the website more tonight and then we’ll see if I have to clean out my closets again tomorrow. ;-) Shouldn’t buy more shoes but these sneakers are just too cool… Hopefully Jon doesn’t read my blog since he thinks I have way too many shoes already haha! Now we’re actually heading out for a workout, I’m super excited. Talk later, HUGS <3


13 kommentarer13 kommentarer om “MY PICKS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • And the sneakers are SO cheep! So considering to get them as well!

  Reply
 • I know!! Awesome ;-) Xx

  Reply
 • Hej Janni! Du är verkligen såå stor inspirationskälla för mig!! Jag undrar vad du använder för kamera när du fotar dina outfitbilder? Dessutom får du gärna kolla in min blogg! Kram
  juliasvenssons.se

  Reply
 • Tack fina, vad glad jag blir! <3 Jag använder Nikon D750 eller Leica Q :-) Kram!

  Reply
 • Hi Janni,
  I always really love your outfit posts! They are a great inspiration to me. However, since they are mostly summer-outfits, and I live in the Netherlands where the weather isn’t always good (like in sweden), I cannot use that inspiration very often. Except for those few nice weeks during summer and on holidays. So I really appreaciate posts like these. Furthermore, I would love to see more ‘colder’ outfit posts, like the one you did with the Daniel Wellington watch. Keep up the good work!
  Marloes

  Reply
 • Thanks babe! I totally understand, and I’ve been thinking the same thing. :-) Will shoot some more fall/winter looks, I promise! Xx

  Reply
 • I love these choices. The white sneaks are super cute. I definitely need new shoes! Xx

  http://www.inesinla.com

  Reply
 • Love these looks! Online shopping is soooo dangerous haha~ I definitely have way too many shoes too lol

  http://www.skinnybelle.com

  Reply
 • Hahaha I’m the same.. ;-) Xx

  Reply
 • Älskar när du gör sånna här collage! Du har så bra stil!!
  Uppskattar verkligen din blogg och älskar när du är med i Marcus och Jons vlogg, det var så jag hittade din blogg:)
  Du visar verkligen att du är personlig och trevlig, vilket är något jag tyvärr tycker saknas i många andra bloggar. Inspireras också av att du är så driven och är en sån stark framgångsrik kvinna!
  Hoppas att du fortsätter länge! puss och kram

  Reply
 • Tack fina <3 Vad gullig du är, gör mig superglad!

  Reply
 • OMG! now i just ordered the sneakers! they looked soo cool so I just had to! Love you Janni <3 <3

  Reply
 • Nice, hope you will like them!! :D Xx

  Reply