NUDE TONES

janni-deler-nude-tonesl1150784
janni-deler-nude-tonesl1150812
janni-deler-nude-tonesl1150848-copy
janni-deler-nude-tonesl1150826
janni-deler-nude-tonesl1150746
janni-deler-nude-tonesl1150842

Aeryne jacket (in grey here!)/ The Odder side sweater (here!)/ Nelly jeans (here!) and shoes (here!)/ Savas Milano bag   – contains adlinks

Dagens look! Lite varmare påklädd, men jag ska vara ärlig och säga att jackan var för varm här. På em/kvällarna blir det lite kyligare, så då kan man dra på sig en mysig tröja och långbyxor. :-) Nude toner är en favorit just nu, helst matcha olika plagg. Kan tycka det är supersnyggt med en look helt i nude också! Vi har haft en riktig jobba undan-dag här hemma idag, känns som jag fått ordning på mitt liv igen (fakturor osv) och mailen är i princip tom nu. Bästa känslan! Nu ska vi beställa pizza (killarnas val) och kolla ett avsnitt Blacklist… Snart är alla avsnitt slut vilket är bra för mig, har blivit helt hooked haha! Puss babes <3

//Today’s look! A bit more dressed than usual, but to be honest the jacket was a bit too warm here. In the afternoons/nights it gets a bit colder, so then you can wear a comfy shirt and long pants. :-) Nude tones is a favorite right now, preferably matched with different pieces. I think it’s nice with an entire look in nude as well! We’ve had a work day at home today, feels like I’ve gotten my life in order again (invoices etc) and my email is almost empty now. The best feeling! We’re gonna order pizza (the guys picked tonight) and watch an episode of Blacklist… Only a few episodes left which is good for me, I’m completely hooked haha! Hugs babes <3

28 reaktioner på “NUDE TONES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.