BLACK AND YELLOW

janni-fall-look

Sweater here!/ Jacket here!/ Scarf here!/ Boots here!/ Bag here!/ Glasses here!/ Gloves here!  -adlinks

God morgon från London! Vi är en timme efter, så jag var sjukt jetlagged imorse… Hehe, skoja! ;-) Vaknade tidigt och kom precis tillbaka till hotellet efter en god frukost. Nu ska vi ut och göra London! Vi har massor planerat idag, vi ska bland annat luncha på Sushi Samba som jag åt på sist jag var här (se det inlägget HÄR!). Kommer ihåg att maten var galet bra! Kameran är med och jag ska fota så mycket jag bara kan idag. :-) I brist på bilder valde jag ut lite favoriter i mina go to webshops, funderar på om jag ska börja med mina “vecko tips” med kläder. Jag scrollar ju ofta igenom alla hemsidor och letar kläder och inspiration! Hade gärna sett ut som ovan idag, är sjukt sugen på en härlig, lång tröja i gult. Hörs sen, puss och kram <3

//Good morning from London! We’re one hour behind here, so I was so jet lagged this morning… Hehe, just kidding! ;-) Woke up early and just got back to the hotel room after a nice breakfast. Now we’re heading out to do London! We have lots of plans for today, we’re having lunch at Sushi Samba and I was there last time as well (see that post HERE!). I remember that the food was amazing! I have my camera with me and I will shoot as much as I can today. :-) Since I don’t have much else to show I picked out some favorites from my go to webshops, thinking about starting with my “weekly tips” with clothes. I often scroll through all the websites looking for clothes and inspiration! Would’ve loved to look as above today, I really want to find a nice, long shirt in yellow. Talk later, kisses and hugs <3

11 reaktioner på “BLACK AND YELLOW”

Leave a Reply

Your email address will not be published.