LONDON VLOG

Filmed our weekend in London – hope you like it! :D

Hej babes! Nu är jag framme i Marbella och sitter i min systers soffa, åkte direkt hit så jag hann krama lillan innan hon skulle sova. Jag sover över här inatt då både jag och min syster är själva, kan inte tänka mig bättre sällskap! :-) Jag filmade lite under helgen i London och klippte ihop videon på flyget. Där ser ni lite mer av vad vi gjorde och hur det såg ut. Glömde dock filma ibland, och ibland filmade jag bara konstiga saker så det var knepigt att klippa ihop haha! Tycker den visar vad vi gjorde iallafall, hade en grym helg. :-) Nu blir det film, någon kopp te och sen sömn! Hörs imorgon, puss och kram <3

//Hey babes! Now I’m in Marbella again and I’m sitting here on my sisters couch, went here straight away so I could cuddle with the little one before she went to bed. I’m gonna sleep here tonight since both me and my sister are here alone, can’t think of a better company! :-) I filmed some during our weekend in London and edited this on the flight here. There you can see some more of what we did and how it looked. Forgot to film sometimes though, and sometimes I just filmed weird stuff so it was hard to edit haha! Think it shows what we did at least, I had a great weekend. :-) Now we’re gonna watch a movie, have some tea and then sleep! Talk tomorrow, kisses and hugs <3

18 reaktioner på “LONDON VLOG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.