COMFY PANTS

janni-deler-comfy-pants-maison-scotchdsc_2243
janni-deler-comfy-pants-maison-scotchdsc_2251
janni-deler-comfy-pants-maison-scotchdsc_2256-copy
janni-deler-comfy-pants-maison-scotchdsc_2265
janni-deler-comfy-pants-maison-scotchdsc_2259
janni-deler-comfy-pants-maison-scotchdsc_2270

RayBan glasses/ Rails LA shirt/ Maison Scotch pants (here!)/ Gucci bag (here!)/ Senso shoes (here!) -contains adlinks

Dagens sköna look – väldigt färgglada byxor. Det är faktiskt ganska kyligt här i skuggan så idag fick det bli byxor! Tror dom här blir balla med ett par boots och en fluffig jacka också. :-) Väskan är min nya favorit, jag älskar att matcha olika starka färger. Vi har haft en skön dag, ätit en god lunch, åkt till en liten lekplats och sen körde jag ett träningspass på altanen. Nyheterna har varit på så fort vi har varit här hemma, är fortfarande ganska chockad. Vet inte vad som väntar framöver, väldigt obehagligt allting. Såg några kommentarer som måste ha missuppfattat mig i förra inlägget, självklart är jag emot allt han säger/gör/tycker (hoppas att det är en självklarhet för de flesta), men nu är det så att han har vunnit och jag kan inte göra något åt det. Folk har tyvärr röstat fram honom. Man får försöka tänka positivt om framtiden (det försöker jag alltid) och förhoppningsvis kommer folk han jobbar med ha bättre värderingar. Jag håller tummarna för det iallafall. Ha en fin kväll, puss <3

//Today’s comfy look – very colorful pants. It’s actually pretty cold here in the shade so today I decided to wear pants! Think they will look cool with a pair of boots and a fluffy jacket as well. :-) The bag is my new favorite, I love to match different poppy colors. We’ve had a nice day, had a good lunch, went to a small playground and then I did a workout on the terass. The news has been on as soon as we’ve been at home, I’m still pretty shocked. Don’t know what’s gonna happen from now on, everything just feels scary. Saw some comments that must have misunderstood me in my last post, of course I am against everything he says/do/think (hoping it’s the same for everyone), but now he’s the winner and I can’t do anything about it. People unfortunately voted for him. You have to try to think positive about the future (I always try my best to do that) and hopefully he will have people who works with him with better values. At least that’s what I’m hoping for. Have a great night, hugs <3

30 reaktioner på “COMFY PANTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.