TRAVEL DAY

janni-deler-travel-dayj1390756-redigera
janni-deler-travel-day
janni-deler-travel-dayj1390750-redigera
janni-deler-travel-dayj1390737-redigera

Na-Kd coat (here!)/ Gucci bag/ Nelly set (top here! pants here!)/ Senso shoes/ Douchebags carry on (available on monday!)  -contains adlinks

God morgon babes! Vi startade den här dagen tidigt som sagt, vid 04.55 för att vara exakt. ;-) Nu är vi i Lissabon och sitter på flygplatsen och försöker få lite jobb gjort innan flyget mot Miami! Jag reser bekvämt idag, brukar sällan flyga i mjukiskläder men jag gillar det här setet så mycket. Så otroligt skönt och samtidigt lite sporty. :-) Jag har äntligen bytt carry on väska… Jag har lite svårt med sånt, min förra hade jag i typ 3 år och den senaste har jag haft i typ 3 år (och då vet ni hur mycket jag reser = sliten). Det blir ju som mitt andra “hem”, haha! Behöver knappt packa om den för jag har allt man kan tänka sig behöva och vet exakt hur jag ska packa. Nu har jag bytt igen och den här gången blev det Douchebags nya väska som kommer ut på måndag! Jon har jobbat på den här väskan så länge och jag har fått ge mina tips och vad jag tycker är viktigt på en carry on, så här är den. :-) Nu ska jag svepa i mig en till koffeinfri kaffe och sen blir det flyg. Hörs sen, puss <3

//Good morning babes! We started our day early as I mentioned, at 04.55 to be precise. ;-) We’re in Lisbon at the airport right now and we’re trying to get some work done before our flight to Miami! I’m traveling comfy today, I rarely travel in joggers but I like this set so much. So comfy and at the same time pretty sporty. :-) I’ve finally changed my carry on… I have a hard time changing that, the one I had before I had for about 3 years and the last one I’ve had for about 3 years (and then you know how much I travel = worn out). It’s like my second “home”, haha! I almost never repack it since I have everything I could ever need in it and I know exactly how to pack it. Now I’ve changed again and this time it ended up with Douchebags new bag that will be out on monday! Jon worked so hard on this one and I’ve been giving him my tips and what I think is important for a carry on, so here it is. :-) Time for another cup of decaf coffee before the flight. Talk later, hugs <3

17 reaktioner på “TRAVEL DAY”

 • Janne Bodin says:

  Hi Janni! A little (weird) question, but since you´re the queen of traveling. Isn´t it stressful to pack your things for the flight in a carry on? Like when you need the computer or a warm sweater (for example), and you have to take down the carry on and open it on the plain? Or what do you do – any tips? :-)

  • janni says:

   Hehe, sometimes it sucks when I’m sitting comfy but most of the time I know before I sit down what I want from it so I take it out before I put the bag up. :-) Xx

 • Kan inte du visa i en vlogg hur du packar din cabin väska och vad du har med dig. Tycker de är så svårt plus att ja inte riktigt vet hur de ser ut med väskor men eftersom du reser så mycket så kanske du har stenkoll och kan dela med dig :)

  • janni says:

   Åh jag har gjort en sån vlogg, kolla på min kanal och scrolla tillbaka lite. :-) Kram!

 • Erica says:

  Vad härligt att åka till Miami! :D Hoppas du får en bra resa!

 • Mona says:

  Åh att resa i myskläder är ju det bästa som finns! Jag övergav snygga kläder på flyget för länge sen, speciellt långflyg. Finns ju inte en chans att kläderna är släta när man landar efter 10 timmar ändå!

 • Alexandra says:

  Åh vad roligt med Miami!

 • Anna lyhs says:

  Great looking bag! I still think the name is silly, specially for a girl! Hard to see on the pictures, but it looks like it misses a handle on the side (easier to handle when lifring up and down from the over head locker). On my Burton cabin bag I have an outside pocket wich takes asmall separate computer bag which also takes travell documents and such.

 • Linnea says:

  Wow, ha en trevlig flygning! :)
  linneastark.com

 • Sara says:

  Janni, kan du inte visa oss din fina samling av solglasögon? :)

 • Carro says:

  Hehe dum fråga kanske,
  Men åker du sas från Lissabon till Miami?

 • Tilda says:

  jättefin kappa!tycker din ser lite annorlunda ut i fram än den på hemsidan, har du ändrat den på något sätt? hur tycker du den passar storleksmässigt? stor, liten? :)

 • gunvor says:

  Du er så vakker Janni!!
  Hvilken størrelse har du i jakken?//Vilken storlek har du i din jacka?

Leave a Reply

Your email address will not be published.