MARBELLA VLOG

Another vlog from Marbella!

En till vlogg kommer här! Det fick bli två den här veckan, gissar att jag fick feeling. ;-) Tycker ju att det är så kul, men det där går väldigt upp och ner för mig när jag känner mig inspirerad och inte. Eftersom vi är lite efter här i Miami så har jag inte hunnit fota något här (det är morgon här nu), så då kan ni passa på och kolla på videon istället. :-) Videon är en heldag i Marbella, lunch med familjen, massa kläder, lite träning och en väldigt blandad dag helt enkelt. En helt vanlig dag i Marbella typ! Jag gjorde videon i samarbete med Na-Kd så allt jag har på mig i videon är därifrån. Ni hittar länkar till alla plagg under videon på youtube, så det är bara klicka sig in på min kanal HÄR om man är sugen. Nu ska vi iväg på lite grejer som jag tyvärr inte kan fota, men jag ska försöka fixa lite material till er här iallafall. PUSS <3

//Here’s another vlog! It ended up with two this week, I guess I got feeling. ;-) Think it’s so much fun, but that’s very up and down for me when I feel inspired or not. Since we’re a bit behind here in Miami I haven’t had time to shoot anything (it’s morning here right now), so you can watch the video instead. :-) The video is a full day in Marbella, lunch with my family, lots of clothes, some training and a very mixed day. A normal day in Marbella I would say! I did this video in collaboration with Na-Kd so everything I wear in the video is from there. You can find all the links to the pieces I wear under the video on youtube, so you can just go to my channel HERE if you feel like it. Now we’re heading out for a few things that I can’t show unfortunately, but I’ll try to shoot some stuff for you guys anyway. HUGS <3

Video in collaboration with Na-Kd.

13 reaktioner på “MARBELLA VLOG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.