LATEST LOOKS

janni-deler-latest-looks

Some of my latest looks! Find all the outfits in the outfit category (here!)

Touchdown Monaco! Jag tror inte ni förstår hur skönt det var att komma hem, oj vad jag har längtat hit. Det har varit ett sjukt flängande senaste tiden, och det har bara varit för jobb. Fullt ös liksom, Sthlm för plåtning, mellanlandning i Marbella, Miami för en grej ni får veta snart och nu är jag äntligen hemma. Jag älskar det jag gör men ibland gör resandet att man blir sliten… Det är härligt absolut men inte jämt. ;-) Anyways, här är några av mina senaste looks – och nu vill jag i vanlig ordning veta vilken som är er favorit? :-) Det bästa jag vet! Nu – en dusch och sen soova i vår egna säng. Can’t wait! Puss och kram <3

//Touchdown Monaco! I don’t think you understand how nice it was to get back home, oh I’ve missed this place. It’s been a few hectic days lately, and it’s all been because of work. Full speed, Sthlm for a photoshoot, stop by in Marbella, Miami for a thing you will know more about soon and now I’m finally at home. I love what I do but sometimes traveling makes you exhausted… It’s amazing of course but not all the time. ;-) Anyways, here are some of my latest looks – and now I want to know (as usual) which one is your favorite? :-) The best thing I know! Now – a shower and then sleep in our own bed. Can’t wait! Kisses and hugs <3

40 reaktioner på “LATEST LOOKS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.