BOOTS MADE FOR WALKING

janni-deler-boots-made-for-walking-rebeccabjornsdotterl1180449-redigera
janni-deler-boots-made-for-walking-rebeccabjornsdotterl1180506-redigera
janni-deler-boots-made-for-walking-rebeccabjornsdotterl1180419-redigera-copy
janni-deler-boots-made-for-walking-rebeccabjornsdotterl1180434-redigera-redigera
janni-deler-boots-made-for-walking-rebeccabjornsdotterl1180525-redigera
janni-deler-boots-made-for-walking-rebeccabjornsdotterl1180469-redigera

Nelly hat (similar here!)/ Na-Kd shirt (sold out)/ Moschino belt (here!)/ Leowulff bag/ Rebecca Björnsdotter shoes (here!) – contains adlinks

Gårdagens look kommer här! Mysig tröja, ett nytt skärp och ett par riktigt balla boots! :-) Jag fortsätter med spetsiga klackar, har börjat gilla det mer och mer… Det känns som det var sjukt länge sen jag hade hatt på mig och jag har faktiskt saknat det, förut hade jag hatt väldigt ofta så får försöka komma ihåg det i framtiden. ;-) Idag har varit fullt upp, jag har försökt jobba undan så mycket jag kan då vi ska resa i 20 timmar, körde ett träningspass (bästa som finns innan en lång resa!), mötte upp Allegra och käkade lunch och sen har jag packat klart. NU är jag redo att dra till Bali! Åh vad det ska bli härligt att komma tillbaka, jag älskar verkligen stämningen där, djungeln, den aktiva livsstilen och maten. Allt helt enkelt! Hörs imorgon, dags att flyga. Puss och kärlek <3

//Here’s yesterdays look! Comfy sweater, a new belt and a pair of super cool boots! :-) I’m continuing with the pointy heels, starting to like it more and more… It feels like I haven’t worn a hat in ages and I’ve actually missed it, before I used to wear a hat often so I have to try to remember it from now on. ;-) Today’s been busy, I tried to get as much work out of the way as possible since we’re gonna travel for 20 hours, did a workout (the best thing there is before a long trip!), had lunch with Allegra and then I packed all my stuff. NOW I’m ready to go to Bali! Oh it will be amazing to come back, I really love the atmosphere there, the jungle, the active lifestyle and the food. Just everything! Talk tomorrow, time to fly. Kisses and love <3

19 reaktioner på “BOOTS MADE FOR WALKING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.