DENIM FAVES

janni-deler-denim-faves

1. here!/ 2. here!/ 3. here!/ 4. here!/ 5. here!   – all from Nelly (adlinks)

Här kommer lite shoppingtips, missade helt förra veckan så den kommer lite senare här. :-) Nelly har ju startat en julkalender där dom kör olika deals varje dag, och idag är det 50% off på utvalda jeans. Jag valde ut mina favoriter ovan… Jag har blivit en riktig jeans-nörd, älskar det i alla olika färger och former, med detaljer och helt “rena”. Finns massa snyggt så är man sugen på nya jeans kan man passa på nu! :-) Ni kommer till sidan HÄR! Jag har alldeles för många jeans hemma redan, tycker det är så svårt att rensa just jeans. Har säkert 5 par tighta svarta, x antal boyfriend jeans och olika nyanser av gråa haha! Happy shopping babes, puss <3

//Here’s some shopping tips, totally forgot about it last week so here it is a bit late. :-) Nelly started a Christmas calendar where they have different offers every day, and today they have 50% off selected denims. I picked out my favorites above… I’ve become a true jeans nerd, love it in all the different colors and shapes, with details and “clean” ones. There’s lots of nice ones so if you feel like getting some new jeans you should do it now! :-) You’ll get to the site HERE! I have way to many jeans already, but I think it’s hard to get rid of jeans. I have at least 5 skinny black ones, x amount of boyfriend denims and different shades of grey haha! Happy shopping babes, hugs <3

5 reaktioner på “DENIM FAVES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.