CAFÉ ORGANIC

Quick lunch at one of my fav places in Bali – Café organic Bali! <3

Hej babes! Nu är vi påväg till Monaco igen, vi är i Frankfurt och ska snart hoppa på sista flyget. :-) Det har varit lite kaos på resan hit, stress och spring på flygplatser så hade inte tid för bloggen som jag hade tänkt. Jag hann med en snabblunch med en vän som bor på Bali innan vi åkte därifrån iallafall, vi åt på favoriten Café Organic Bali. Jag tog en Acai coco bowl igen (tog samma sist också, haha) och en färskpressad juice. Avslutade med matcha latte och en chokladbit, så himla gott! Älskar alla såna här ställen som finns på Bali, det här stället är ett hett tips om ni är där. :-) Mysig inredning, god mat och härlig stämning! Nu ska vi snart boarda flyget, hörs när vi är framme. Puss och kram <3

//Hey babes! Now we’re on our way to Monaco again, we’re in Frankfurt and will soon jump on our last flight. :-) We had a pretty stressful trip over here, stressing and running around airports so I didn’t have time to blog as I thought I would. I had time to eat lunch with a friend who lives in Bali before we left at least, we ate at my favorite Café Organic Bali. I had an Acai coco bowl again (had the same last time, haha) and a fresh juice. Finished it off with matcha latte and a piece of chocolate, so tasty! Love all the places like this in Bali, this place is a great tip if you’re around. :-) Cozy interior, good food and a great atmosphere! Time to board the flight, talk to you when we have arrived. Kisses and hugs <3

7 reaktioner på “CAFÉ ORGANIC”

Leave a Reply

Your email address will not be published.