BASICS

janni-deler-basics-7-of-8
janni-deler-basics-1-of-2
janni-deler-basics-3-of-8
janni-deler-basics-5-of-8-copy
janni-deler-basics-2-of-2
janni-deler-basics-1-of-1

Aeryne Paris jacket (here!)/ H&M top/ Sanne Alexandra pants (on sale here!)/ Leowulff bag/ Senso shoes – adlinks

Dagens look! Väldigt skön och enkel, prövade först att ha jeans på mig men kan inte ha tighta byxor på mitt skadade knä haha! Hoppas det läker snabbt, känns så onödigt att ha ramlat på moppen liksom… Jag och Jon åkte som sagt till Nice för att gå till Apple-butiken, det hade ett antal andra människor också planerat så vi hade fått vänta i tre timmar innan dom kunde ta emot datorn, så vi bestämde oss för att strosa runt lite och åka tillbaka imorgonbitti istället. :-) Hittade ett ballt ställe precis vid garaget där vi ställde bilen så passade på att plåta av min look. Svart, vitt och nude är en favoritkombo! :-) Nu – laga middag och mysa här hemma! Puss och kram <3

//Today’s look! Very comfy and simple, tried to wear jeans but I noticed I can’t wear tight pants over my knee that is hurt haha! Hopefully it will heal quickly, feels so unnecessary to have fallen on a vespa… Anyway, me and Jon went to Nice to go to the Apple store, a lot of other people planned the same thing so they told us to wait for three hours before they could help me with the computer, so we decided to walk around a bit and go back there tomorrow morning instead. :-) Found this cool place right by the garage where we parked the car so we shot my look there. Black, white and nude is a favorite combo! :-) Now – cook dinner and chill at home! Kisses and hugs <3

21 reaktioner på “BASICS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.