TRYING OUT THE LAMBO

Drove Jon’s car for the first time yesterday, haha!

Hej babes! Idag är det ju söndag vilket brukar betyda vlogg, men eftersom min dator dött så har jag inte filerna som jag har filmat. :-( Så här kommer Jons vlog från igår, jag fick köra hans bil och gasade på haha! Superkul att köra faktiskt, jag kör ju inte bil så ofta längre så det var på tiden. ;-) Jag var och lämnade in datorn idag och vet ni vad som hänt? Sjukaste jag hört/sett. Ett kryp (mini skalbagge typ) hade krypit in i datorn, blivit bränd där inne och förstört något som gör att datorn inte kan starta. Började skratta för det lät så knäppt, men när jag såg det lilla krypet blev jag nästan irriterad haha! Det positiva är att det går att laga så jag lämnade in datorn så ska dom byta ut delen som gått sönder, så jag får hämta den senast onsdag! Wihooo!! Då kommer jag kunna vara tillbaka här som vanligt, känns så konstigt att redigera/skriva på någon annans dator (med norskt tangentbord…). Hoppas ni har en fin kväll så hörs vi imorgon, massa kärlek <3

//Hey babes! Today it’s sunday which usually means a vlog, but since my computer died I don’t have the files that I filmed. :-( So here’s Jon’s vlog from yesterday, I got to drive his car and maxed it out haha! Super fun to drive actually, I don’t drive a lot these days so it was about time. ;-) I went and left my computer to get it fixed today and do you know what happened to it? Weirdest thing I’ve heard/seen. A bug crawled in to the computer, got burnt in there and destroyed something that makes the computer not being able to start. Started laughing because it sounded so weird, but when I saw this little bug I almost got irritated haha! The good thing is that it can be fixed so I left my computer so they can change the part that is broken, and I can pick it up on wednesday the latest! Wihoo!!! Then I will be back here as usual, feels so weird to edit/write on someone elses computer (with a norwegian keybord…). Hope you guys have a great night and I’ll talk to you tomorrow, lots of love <3

15 reaktioner på “TRYING OUT THE LAMBO”

 • Karin says:

  Hej Janni!
  Gud vilken fin outfit du bar i vloggen! Älskar den kamelfärgade jackan! Jag undrar bara var ditt fina guld halsband kommer ifrån? Du verkar kunna använda det till så många olika outfits och det ser alltid lika fint ut.
  Kram <3

  • janni says:

   Tack fina <3 Halsbandet har jag designat själv och fått det tillverkat i Sverige. :-) Kram!

 • Hanna says:

  Förstår att du inte kunnat fråga tidigare pga strul med dator men skriver här igen om du skulle ha möjlighet att svara nu :) vilken storlek har du på dina svarta yoga-shorts från Alo Yoga? De finns i allt från XXS till L så osäker på vilken strl man ska ta, tror jag borde ha samma som du… Tack på förhand och kram!

 • TT says:

  Haha…du skulle tatt bilde av krypet inne i Macen din :-)

 • Agnes says:

  Hej Janni! Ville bara lämna en kommentar hos dig och säga att du verkar vara en sån underbar person. Har följt dig länge nu och är så glad varje dag när du uppdaterar och Jon lägger upp en ny vlogg. Ni gör mina dagar! All kärlek till dig och såklart Jon och Marcus :) Ha det fint, kram <3

 • Erika says:

  Veldig rart spørsmål, men husker du hvor du har kjøpt ringene dine fra? de er sååå fine

  • janni says:

   Lite olika, en från pappa, en från farmor, en från Jon och sen en ring jag fick när jag vann ett pris för min blogg. :-) Kram!

 • Johanna says:

  Det är faktiskt på det sättet ordet “bugg” tillkommit i datorvärlden, haha! Ironiskt nog! Men på den tiden var ju datorerna enorma och man kunde gå inuti dom :) En Harvardstudent hade problem med datorn 1947 och hittade en mal som satt på en del och störde kommunikationen och skrev världens första “bug-report” :) Haha, vet inte var någonstans jag lärt mig historien från första början men lite kul :)

 • Zsófi says:

  Hello Janni,
  I saw in this video your laptop bag. I really like it.
  Can you tell me where did you buy?

  Thanks,
  Zsófi

  PS. I love your (and Jon’s) blog & vlog! <3

 • Melanie says:

  Hey Janni

  I would also love to know where you got that laptop bag from? So hard to find nice and clean once that I am already thinking of starting a brand for tech accessories bags..

  Thanks
  Melanie

Leave a Reply

Your email address will not be published.