WATERFALL 360 VIDEO

My 360 video from Lombok and the waterfalls!

Hej babes! Här kommer en annorlunda video… En 360 graders video från våran utflykt till vattenfallen! Jag gör ett samarbete med Nikon som precis har släppt en ny kamera som heter Key Mission 360. Det är en liten kamera som har två linser riktade åt två håll, så när man filmar får den med allt runtomkring. När ni kollar på videon kan ni kolla runt genom att antingen flytta på mobilen (om ni kollar på den) eller skrolla runt med fingret. Ta upp upplösningen till 4K och använd google chrome eller firefox för bäst upplösning. :-) Jag har inte kollat på många 360-videos alls, så det var lite svårt att förstå när man filmade i början men efter ett tag förstår man. Jag gillar det massor, haha! Den här kameran är vattentålig, stöttålig och man kan filma eller ta bilder. Kul liten kamera att ha med på äventyr! Hoppas ni gillar videon, puss och kram <3

//Hey babes! Here’s a different kind of video… A 360 degrees video from our adventure to the waterfalls! I’m doing a collaboration with Nikon that just released a new camera called Key Mission 360. It’s a small camera with two lenses facing two different ways, so when you film it records everything around you. When you watch the video you can look around by either moving your phone (if you’re watching it from that) or scroll with your finger. Choose 4K resolution and use google chrome or firefox for the best resolution. :-) I haven’t watched a lot of 360 videos, so it was a bit hard to understand when I filmed in the beginning but after a while I got it. I like it a lot, haha! This camera is waterproof, shock resistant and you can film or take photos. A fun small camera to bring on adventures! Hope you like the video, kisses and hugs <3

In collaboration with Nikon.

17 reaktioner på “WATERFALL 360 VIDEO”

 • Helt fantastisk video! nu vill man bara försvinna bort till varmare breddgrader!

 • Sandra says:

  Vet inte om det är så för alla men för mig funkar det inte i Safari. Går inte att scrolla runt & ser liksom dig (Janni) från två vinklar bara på båda sidor, och sen rakt framifrån i mitten (vet inte hur jag ska förklara haha). Det är liksom ihoptryckt allt.

  Funka dock i Google Chrome så nu ska jag titta där!

  • Vivian says:

   Samma för mig!!! Jag ba den här kameran är ju knäpp?! Hahahah ska kolla på google chrome

 • Petra says:

  I’ve never seen video like these, it’s new for me and I just love it. It’s incredible. I felt like I’m there too with you and your friends :)

 • Sophie says:

  Så jäkla ballt! Kunde dock inte kika runt, kanske “plattans” fel?
  Måste även säga …jäkla tur att jag inte hunnit få ner ett glas vin, blev ju smått snurrig av videon, hahaha … fler sådana!!! ?

 • Matilda says:

  Funkar inte för mig heller, använder iphone.

 • Emilie says:

  Kunde inte heller kolla runt från telefonen :(

 • Miguel says:

  Hi Janni,

  could you please let me know the name of the music on your blog Jungle Waterfall Adventure in 360?

  By the way, amazing vlogs, please continue.

  Thank you!

  Cheers,

  Miguel

 • alltså wooow vad coolt! det kändes verkligen som att man fick vara delaktig :D

 • Malin says:

  Hej Janni,
  Kan inte du och Jon starta någon auktion för Musikhjälpen? :)
  Kram

 • Thea says:

  Loooove :D kändes som att man spelade tv-spel haha. Funkade utan problem för mig att kolla runt!

 • sanna says:

  fy fasiken så coolt, vilken jäkla upplevelse, kändes som jag var där !! Finns denna kamera i butik nu ? Riktigt coolt att få dela sina bästa stunder med familj och vänner genom detta sätt . Mer sådan Janni och tack för en grymt inspirerande Blogg :)

 • Nicki says:

  Oh my freakin gosh, is this awesome!! At first I didn’t know what you meant with 360 but then I instantly found out by accident! So cool!!
  I was spinning around in my living room like crazy! haha!
  You should definately do this again!

 • Wow vad jag älskade denna videon! Men det funkar inte med safari, varken på datorn eller mobilen :/

 • Patric G says:

  Thank you for making such beautiful photos and videos. I am really happy you made the video with the Nikon Mission 360, the video is everything I am looking for in a video camera. I will be buying one very soon! Thank you and Merry Christmas and Happy New Year

 • Bella says:

  Fungerar inte vare sig med chrome eller safari. Jag har en IPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published.