VLOG WEEK

 Vlog one from my vlog week!

Vlog 2 from my vlog week – yesterday’s road trip!

Hej babes! Här kommer två vloggar från de två senaste dagarna. :-) Eftersom jag inte gjorde någon vlogg i söndags så bestämde jag mig för att köra vlogg-vecka, haha! Jag kommer göra en video varje dag i en vecka nu helt enkelt, ska bli spännande att se hur det går. Jag är peppad!! Kommer såklart blogga på som vanligt, men lägga lite mer fokus på min youtube den här veckan. Hoppas ni gillar det! Ni får hänga med mig en vecka i mitt liv helt enkelt. Har ni inga planer ikväll så kan ni ju kolla in dessa som fredagsfilm. ;-) Prenumerera på min kanal HÄR, så kan ni se när dom kommer upp. Vår fredagskväll kommer bestå av take away mat och film, precis vad jag behöver. Puss och kram <3

//Hey babes! Here’s two vlogs from the last two days. :-) Since I didn’t do a vlog this sunday I decided to do a vlog week, haha! I will do one video a day for a week now, will be interesting to see how it goes. I’m excited!! Will of course blog as usual, but give my focus a bit more on my youtube during this week. I hope you like it! You get to follow me around for a week in my life. If you don’t have any plans tonight you can always watch these as your friday movie. ;-) Subscribe to my channel HERE, then you can see when I post them. Our friday night will consist take away food and a movie, just what I need.  Kisses and hugs <3

8 reaktioner på “VLOG WEEK”

 • Sofie says:

  Jag älskar verkligen dina vloggar, bästa idéen någonsin :-P Hemma hos oss blir det hitta Doris (vuxna som vi är), fruktsallad och ev en glass! Haha! Ha det jätte mysigt så ses vi i morrn! Puss o kram <3

 • Aiste says:

  Janni, You are the most liked vlogger&blogger for me! Keep going! You are awesome!???

 • Josephine says:

  Hej Janni!
  Först och främst: Du är så jäääkla grym! Det var så kul att följa er resa på Lombok! Jag och min kille var där för ett par veckor sedan! SÅ himla vackert! =)

  Jag har en fråga till dig också.. Vilken dator använder du när du redigerar vloggar/youtubeklipp? Och vilket program gör du det i?
  I dagsläget har jag en Lenovo Yoga (tror jag den heter) med i7 processor och använder Adobe Premier Elements 14, vilket fungerar helt okej men jag är sugen på en MacBook istället, jag vet bara inte vilken av dem jag ska välja hehe.

  Tack i förhand! Varma kramar från Bali!

 • Hi lovely,

  Congrats, your blog post will be featured in Bloggers Issue Magazine

  Bloggersissue.com

 • Älskar dina vloggar!!

 • Petra says:

  Skulle lätt hoppa in i den bilen också, om jag skulle kunna fälla ihop min stela kropp ???

Leave a Reply

Your email address will not be published.