FLARED DENIMS

Glasses from Spain/ Na-kd jacket (here!)/ Faithfull the brand top (here!)/ GRLFRND denims (here!)/ Phillip Lim bag (here!)/ Nelly shoes (here!) – contains adlinks

Dagens look kommer här! Fick så otroligt mycket frågor om jeansen ovan när jag hade dom i en vlogg, så jag kände att jag var tvungen att fota en look när jag hade dom på mig. :-) Så balla tycker jag! Kommer vara riktigt snygga med ett par klackar också. Vi har hängt på Apple-store i några timmar idag, fixat här hemma och hängt hemma hos min syster med typ hela familjen samlad för att kolla slalomen på tv. Vi avslutade med pizza framför en film, och vi ligger här i soffan fortfarande. Myskväll! Hoppas ni har en härlig kväll så hörs vi imorgon, puss och kram!

//Here’s today’s look! Got so many questions about the jeans above when I wore them in a vlog, so I felt that I had too shoot a look where I wore them. :-) They’re so cool! Will look great with a pair of heels too. We’ve spent a few hours in the Apple store today, organized at home and spent time at my sisters place with almost the entire family to watch the slalom on tv. We finished with pizza in front of a movie, and we’re still laying here. Chill night! Hope you guys have a great night and I’ll talk to you tomorrow, kisses and hugs!

11 reaktioner på “FLARED DENIMS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.