MARBELLA FOOD

janni-deler-marbella-food-7
janni-deler-marbella-food-8
janni-deler-marbella-food-6
janni-deler-marbella-food-2
janni-deler-marbella-food
janni-deler-marbella-food-4
janni-deler-marbella-food-5

Two favorites in Marbella – Celicioso and Dezentral!

God morgon hjärtan! Hur mår ni? Två dagar kvar till julafton, vilket det verkligen inte känns som för mig. Sista minuten som vanligt, ska iväg och köpa lite julklappar idag… ;-) Vi ska köpa hem massa julmat också, vi ska ju fira julafton hemma hos oss så vi borde förbereda lite. Jag har inte ätit ett enda julbord än och inte en pepparkaka eller lussebulle, så det måste det bli ändring på! Vi har ätit massa god mat iallafall, mina favoriter just nu är Celicioso (fortfarande favorit, hehe) och Dezentral. Så gott på båda ställena! Nu ska jag ta en promenad hem till min syster för frukost, efter det ska jag till det stora shoppingcentret tänkte jag. :-) Hörs lite senare, puss!

//Good morning loves! How are you? Two days left to Christmas eve, which it really doesn’t feel like for me. Last minute as usual, will go and buy some Christmas gifts today… ;-) We have to buy lots of Christmas food as well, we’re gonna celebrate it here in our house so we should prepare a bit. I haven’t had any Christmas food yet (in sweden we have Christmas smorgasbord) and not a single ginger bread or saffron bun, so I have to change that! We’ve had lots of good food anyway, my favorites right now are Celicioso (still my favorite, hehe) and Dezentral. So tasty in both those places! Now I’m gonna walk down to my sister for breakfast, and after that my plan is to go to the big shopping mall. :-) Talk later, hugs!

5 reaktioner på “MARBELLA FOOD”

Leave a Reply

Your email address will not be published.