Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:44 | December 24, 2016

CHRISTMAS MORNING

Our Christmas morning <3

Hej hjärtan och GOD JUL! <3 Vi startade dagen med frukost hemma hos min syster med hela familjen. Mamma och mormor hade lagat risgrynsgröt så vi åt gott och myste. Snart kommer alla hit för att fixa lunch och dela ut julklappar till barnen. Vi vuxna struntar i julklappar i år, det känns bara så stressigt och onödigt förr oss. Det är roligare att ge en present när man känner för det tycker jag! :-) Jag ville mest bara kika in här och önska er alla en mysig dag där ni umgås med dom ni vill och gillar, det är egentligen det julen handlar om tycker jag. <3 Massa pussar, kramar och kärlek från oss!

//Hey loves and MERRY CHRISTMAS! <3 We startade our day with breakfast at my sisters place with the family. My mom and grandma made rice pudding (porridge) so we ate and had a cozy time. They’re all soon coming here to make lunch and give gifts to the kids. Us grown ups decided to skip gifts this year, it just feels stressful and not necessary for us. It’s more fun to give gifts when you feel like it I think! :-) I mostly wanted to check in here and wish you all a cozy day where you get to spend time with the people you want and like, that’s what Christmas is all about in my opinion. <3 Lots of kisses, hugs and love from us!


11 kommentarer11 kommentarer om “CHRISTMAS MORNING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • God Jul fina du! Hoppas ni får det helt underbart. Och Tack för tipset på SKAM! Har nu plöjt alla säsonger, kunde inte sluta titta! Haha :-P säsong 2 kan vara bland det bästa jag sett. Puss o Kram <3

  Reply
 • I just love the idea of you skipping the gift giving, as in my opinion it’s just madness how people stress themselves crazy, just to get something, rather than actually enjoying the beautiful time of the year and spending more time with loved ones.
  Merry Christmas to my favourite blogger and hopefully you have nice time! :)

  M.

  Reply
 • God jul fineste Janni <3 Håper du får en fantastisk dag og koser deg masse med familien din i dag, det er det som er viktig i julen :)
  Takk for at du har denne fantastiske bloggen, gir meg glede og inspirasjon hver dag :)
  stor klem fra Tyra <3

  Reply
 • Have a very merry christmas with your loved ones! Enjoy your day!
  Lucie, xx

  http://thefrenchpier.blogspot.com/

  Reply
 • joyeux noel Janny et Jon et toute votre famille

  Reply
 • So cozy <3 MERRY CHRISTMAS!

  http://marketafrank.com

  Reply
 • Vart kommer din klänning ifrån du la upp på instagram idag ifrån? Superfin ?

  Reply
 • åh gud, vad jag saknade tomtegröt helt brutalt mycket just nu! hoppas ni har/haft det supermysigt!

  Reply
 • Vad mysigt!

  Reply
 • Hi Janni I just love the red sweater you are wearing in this post.Where is it from?
  Thank you!! KISSES.

  Reply
 • From Revolve :-) Xx

  Reply