CHRISTMAS MORNING

Our Christmas morning <3

Hej hjärtan och GOD JUL! <3 Vi startade dagen med frukost hemma hos min syster med hela familjen. Mamma och mormor hade lagat risgrynsgröt så vi åt gott och myste. Snart kommer alla hit för att fixa lunch och dela ut julklappar till barnen. Vi vuxna struntar i julklappar i år, det känns bara så stressigt och onödigt förr oss. Det är roligare att ge en present när man känner för det tycker jag! :-) Jag ville mest bara kika in här och önska er alla en mysig dag där ni umgås med dom ni vill och gillar, det är egentligen det julen handlar om tycker jag. <3 Massa pussar, kramar och kärlek från oss!

//Hey loves and MERRY CHRISTMAS! <3 We startade our day with breakfast at my sisters place with the family. My mom and grandma made rice pudding (porridge) so we ate and had a cozy time. They’re all soon coming here to make lunch and give gifts to the kids. Us grown ups decided to skip gifts this year, it just feels stressful and not necessary for us. It’s more fun to give gifts when you feel like it I think! :-) I mostly wanted to check in here and wish you all a cozy day where you get to spend time with the people you want and like, that’s what Christmas is all about in my opinion. <3 Lots of kisses, hugs and love from us!

11 reaktioner på “CHRISTMAS MORNING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.