BABY PRINCESS

Gave my little princess her princess outfit <3

Alltså finns det något sötare? Livia brukar alltid sno alla vuxnas skor och knata runt i så jag kände att jag ville ge henne ett par egna skor som hon kunde leka i. ;-) Hon fick såklart inte gå i dom själv men hon älskade dom, haha! Hittade en matchande princess-kjol och en söt liten väska till och man såg verkligen på henne hur fin hon tyckte att hon var haha! Lilla sötnosen. <3 Det är så galet att se hur fort hon växer upp, nu förstår hon mycket av det man säger till henne och hon är så mysig. Ska bli underbart att få vara med när hon växer upp till världens bästa tjej. Det har varit en riktig familje-helg för mig och det var välbehövligt, eftersom jag rest så mycket det här året så har jag inte hunnit träffa alla så mycket. Nu har vi tagit igen massa tid! :-) Ha en fin kväll babes, massa kärlek <3

//Okey, is there anything cuter? Livia usually always steals all the grown ups shoes to walk around in so I felt that I wanted to give her her own pair she could play in. ;-) Of course she didn’t walk in them alone but she loved them, haha! Found a matching princess skirt and a cute little bag and you could really see how beautiful she thought she was haha! Little cutie. <3 It’s crazy to see how fast she’s growing up, now she understans a lot of what you tell her and she’s so cozy. Will be amazing to be there when she grows up to be the best girl in the world. It’s been a true family weekend for me and it was needed, since I’ve been traveling so much this year I haven’t had time to see everyone that much. Now we’ve gotten to spend a lot of time together! :-) Have a great night babes, lots of love <3

13 reaktioner på “BABY PRINCESS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.