MERRY CHRISTMAS

Got to spend time with my family yesterday <3 I’m wearing a Ellibeth dress (first one) and a Finders Keepers dress.

God morgon babes! Hoppas ni hade en mysig julafton igår. <3 Vi hade det supermysigt, hängde med hela stora familjen från morgon till kväll. Barnen fick massa julklappar och vi lekte, åt massor och hängde. Kunde inte tänka mig en bättre julafton! Det kändes dock inte så mycket som julafton, hade lika gärna kunnat vara midsommar men paketen och tomteluvan hjälpte till lite. ;-) Ska visa er lite bilder på Livia sen när hon använder min ena julklapp till henne, det var så gulligt att jag höll på att gå sönder haha! Nu ska jag hem till min syster och ta en promenad med dom, vill spendera så mycket tid med dom som jag bara kan nu innan jag åker igen. Hoppas ni har en mysig morgon så hörs vi senare, puss och kram <3

//Good morning babes! Hope you hade a cozy Christmas eve last night. <3 We had a great time, hung out with the entire family from morning to night. The kids got lots of gifts and we played around, had lots of food and just hung out. Couldn’t wish for a better Christmas eve! It didn’t feel like Christmas though, could’ve been midsummer but the gifts and santa hat helped out a bit. ;-) Will show you some pictures of Livia when she uses my gift, it was so cute I almost couldn’t handle it haha! Now I’m heading over to my sister for a walk with them, want to spend as much time with them as possible now before I leave again. Hope you guys have a cozy morning and I’ll talk to you later, kisses and hugs <3

13 reaktioner på “MERRY CHRISTMAS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.