MARBELLA

Homies Marbella hoodie (here!)/ Saint Laurent boots (here!) – adlink

God morgon babes! Hur mår ni? :-) Jag mår super, solen skiner och jag känner mig utvilad. Skulle starta dagen med ett träningspass på crossfit gymmet men våra träningsbuddies var slutkörda från passet dom körde igår, haha! Ska försöka dra med mig Jon upp på taket och köra ett pass snart. :-) Vi har sista dagen i Marbella idag, imorgon flyger vi hem till Monaco. Ska bli mysigt att komma dit även om jag kommer sakna familjen. <3 Tänkte att den här hoodien passade bra för sista dagen i Marbella, fick den i julklapp av Itzi som har märket Homies Marbella. Vi träffades första gången för tre år sedan tror jag, och det är så kul att ha lite vänner som bor här. Nu – försöka tvinga med Jon upp på taket. PUSS <3

//Good morning babes! How are you? :-) I feel great, the sun is shining and I feel rested. Was planning to start the day with a workout at the crossfit gym but our training buddies were completely destroyed from their workout yesterday, haha! Will try to force Jon to join me to the roof for a session soon. :-) It’s our last day here in Marbella today, tomorrow we’re flying home to Monaco. Will be so nice to get there even if I will miss my family. <3 Thought this hoodie suited for the last day in Marbella, I got it as a Christmas gift from Itzi who has the brand Homies Marbella. We met three years ago for the first time, and it’s so fun to have some friends who lives here. Now – try to get Jon to join me at the roof. HUGS <3

12 reaktioner på “MARBELLA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.