SUNSET LIGHT

One last sunset on the roof for this time <3 I’m wearing Sanne Alexandra jacket (here!)/ Na-Kd jeans (here!) – adlinks

Åh vilken fin kväll vi fick här, sista kvällen i Marbella för i år. <3 Älskade Marbella, jag blir verkligen lugn av att vara här. Har fått hänga massor med familjen vilket gör mitt hjärta lite extra glatt också! Vi gick upp på taket idag när vi kom hem och såg att solnedgången såg magisk ut, och det var så fint ljus… Kolla bara ovan! :-) Nu har vi packat iordning och städat här hemma, har tvättat 5 eller 6 tvättmaskiner idag vilket var behövligt. Varför gör man alltid det sista dagen? Haha! Taxin kommer 05.00 imorgon bitti så jag gissar att det blir en kort film och sängen tidigt ikväll. Hörs imorgon, lots of love <3

//Oh what a beautiful night we got here, last night in Marbella this year. <3 Lovely Marbella, I really get so calm when I’m here. I’ve gotten to spend a lot of time with my family as well which makes my heart extra happy too! We went up to the rooftop today when we got back home and saw a magical sunset, and the light was amazing… Just look at the pictures above! :-) We’ve just packed our stuff and cleaned at home, I think I’ve washed 5 or 6 washing machines today which was very needed. Why do you always do that the last day? Haha! The cab will arrive 5AM tomorrow so I’m guessing we’re gonna watch a short movie and then go to bed early. Talk tomorrow, lots of love <3

19 reaktioner på “SUNSET LIGHT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.